Slipknot, Blue Water Dokken
Foto: Lasse Lagoni

Slipknot – Et brag af en maskerade!

Slipknot skuffede ikke og spillede i den grad op til et brag af et maskebal! Med fed sceneopsætning og en indlevelse, der siger spar to, festede de igennem med publikum!

I går spillede Slipknot i Esbjerg på Blue Water Dokken, og med dem som opvarmning var Suicidal Tendencies, som gjorde præcis som de skulle og leverede en fantastisk opvarmning.

Et band som Slipknot skaber hurtigt en lang række forventninger om et band iført masker og en koncert med hård guitar, hård vokal og hårde trommer. Der er ingen tvivl om, at de opfyldte alle krav og mere til! Flere podier fyldt med trommer blev flere gange hejst adskillelige meter op i luften og snurret rundt, samtidig med at trommeslagerne i takt til musikken smadrede løs på dem. Endda præsterede de, at bruge et baseballbat mod en forsvarsløs tom øltønde.

Hvis du endnu ikke havde mistet din mødom til Slipknot, så var denne aften en fantastisk mulighed for at få et tilbageblik på de gamle dage. Dette i høj grad fordi deres cd Iowa havde jubilæum, hvilket blev fejret ved at genoplive de gamle numre live. Derfor var denne aften både for nye og gamle fans. Og nye og gamle fans var der! Stort set folk i alle aldre mødte op – alt lige fra dem, der stadig skulle have forældre med for at kunne komme ind, til dem, der for længst selv var blevet forældre.

Corey Taylor, forsangeren for Slipknot, formåede at få hele gulvet med, hele bandets indlevelse i deres musik, får dig til at føle, at du selv er en stor del af det show, der foregår på scenen. Blandt andet formåede Corey Taylor, ved en enkel kommando at få hele salen til at sætte dig uden en enkelt tøvede, og ikke en eneste hoppede op, før han sagde det. Sjældent ses en mand, der bogstaveligt talt kan få en hele koncertsal til at følge sit mindste vink.

Hele koncerten bar præg af, at Slipknot altid har følt, at Danmark har ”haft deres ryg”, denne støtte hyldede de blandt andet ved at hylde de mindre samfund i Danmark. Og sluttede koncerten af med at flage med et Bevar Christiania flag og samtidig love, at det absolut ikke var sidste gang de havde været i Danmark og fyre den af – og det er så absolut heller ikke sidste gang, at undertegnede skal høre dem live!

Se hele Lasse Lagonis fede galleri fra koncerten HER

Slipknot, Blue Water Dokken
Foto: Lasse Lagoni