Bikstok, Bikstok Røgsystem, Roskilde Festival 2015, Arena
Foto: Lasse Lagoni

VIND billetter til Bikstok på Forbrændingen

I foråret sluttede ventetiden med ”Uranium”, 10 år gik der siden debut successen ”Over Stok og Sten”. Sommeren er gået på festvaller og nu er Bikstok klar til en omfattende turne, som blandt andet rammer Forbrændingen i Albertslund!

Med nye hits som ”80’eren” og ”Uranium” blandet med de gamle klassikere som ”Cigar”, ”DK’s Koner” og “Fabrik”, sprængfarlig energi og et snorlige backing band har Bikstok fortryllet både publikum og anmeldere:

“Når de er derude, hvor de plaffer huller i sproget, krøller virkeligheden poetisk sammen og viser hele spektret i dancehall, er de stadig i en klasse for sig. Der bliver alle andre sat af”
Simon Lund, Politiken

“I en helt særlig liga – ingen over og ingen ved siden af”
Henrik Queitsch, Ekstrabladet

“Der blev hoppet, sunget og danset som gjaldt det livet, og Pharfar, Eaggerman og Blæs Bukki beviste, hvorfor de med kun halvandet album kan være et af nationens mest elskede livenavne.”
Emilie-Marie Fridh, Poplish

VIND billetter til koncerten på Forbrændingen

Vi har været så heldige at få fingre i to billetter til Bikstoks koncert på Forbrændingen i Albertslund lørdag d. 13. februar 2016. Disse billetter har du chancen for at vinde.

Det eneste du skal gøre er, at deltage i konkurrencen via vores Facebookside, hvor du blot skal tagge vedkommende, som du gerne vil dele koncerten med, i kommentarfeltet lige HER.

Vinderen trækkes mandag d. 8. februar 2016, så hold øje med din indbakke på Facebook den dag.