Ulige Numre, Godset
Foto: Lasse Lagoni

PDH Music inviterer til showcase

PDH Music inviterer endnu engang musikelskere og fans til gratis koncert på JAZZHOUSE.
I de to forgangne år afholdte PDH Music et lignende arrangement, der begge gange fyldte spillestedet og var en bragende succes.
Denne aften kan man gratis opleve et spændende udvalg af 7 interessante og kanongode artister og bands.

Arrangementet løber af stablen onsdag d. 3. februar på Jazzhouse i København.
Dørene åbner kl. 19:30, og der er gratis entré.

Gabriellas er Danmarks rock-darlings, der i en lækker blanding af Bangles og Ronettes møder Icona pop! Det talentfulde band, der det sidste år har været i øvelokalet for at blive klar til at overtage Danmark med deres rå charme, karismatiske vokal og en stærk sceneoptræden. Bandet har hittet på P3 med Funeral Pyre og Lookalike.

Mickey Skeel optræder for første gang nogensinde med sit soloprojekt. Dansk popmusik med nerve, sjæl, og melodier der klæber sæt fast til nethinden allerede ved første lyt. Micky udkommer med sin første single og debutalbum i 2016.

HOOHA er et af Danmarks nye skud på rapstammen, der blandt andet skiller sig ud ved at optræde som liveband med både trommer, bassist og keys. Gruppen består af fire unge gutter, der har skabt en sound, der trækker referencer til southern rap og neo-soul, og som de selv beskriver som regelløst urban.

Hasan Shah er Danmarks nye popnavn…! Videoen til singlen “Tyveri” feat. Gilli er set mere end 2,9 millioner gange og har mere end 6.6 millioner Spotify streams, så der er ingen tvivl om Hasan Shah’s popularitet.

Bo Evers’ sange har rod i folke- og fortælletraditionen og han er, blandt mange ting, blevet betegnet som en moderne og topcharmerende udgave af Poul Dissing og som ny, poetisk og forfriskende. Bo Evers er ved at indspille sit debutalbum, der ventes på gaden i 2016. Bo Evers og velspillende band er altså klar til at spille i alle Danmarks afkroge.

Lærke Emilie er skandinavisk melankoli i et tungt R&B miljø. Lærke Emilie er nærværende dansk lyrik, tilbagelænet vokal og svævende R&B beats. Hun veksler mellem afslappede R&B melodier og noget man måske bedst kan kategorisere som melodisk rap.

https://soundcloud.com/laerke_emilie_dk/vaegge-af-guld-laerke-emilie

Guitaren har altid været en vigtig del af Mull‘s liv og for et år siden indspillede han en demo med 3 numre, der banede vejen til Warner Music. Siden er numrene væltet ud af ham, og i 2015 udkom førstesinglen “Okay”.

Tjek eventet på Facebook HER

PDH_showcase_jazzhouse_jan16_A5