TooManyLeftHands, TMLH, Tinderbox, Tinderbox 2015, Magicbox
Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach

TooManyLeftHands – Regndans for alle pengene

Det var en kamp mellem regnen og TooManyLeftHands, der lørdag udspillede sig på Magicbox scenen. Det væltede ned nærmest uafbrudt, fra der blev trykket play, til de to listede ned fra scenen.

Alligevel så var det vist alligevel en sikker sejr, som TooManyLeftHands hev hjem. Publikum trodsede regnen og talstærkt sang de med og dansede de 75 minutter, som duoen havde til rådighed.

Det var tydeligt, at duoen, som for nyligt blev kåret til årets danske DJ til Danish DJ Awards, havde styr på, hvad de lavede. Og hits som “Too Young To Die” og “Trouble”, hvor sangeren Laeth Shir-Ali var med på live vokal fik festen til at eksplodere.

Tilføj så elektroniske hits, som “Runaway” af Galantis og “Reload” som Tommy Trash og Sebastian Ingrosso står bag, og så er der grundlag for en fantastisk fest – og det var TooManyLeftHands optræden i den grad også, selvom lidt solskin altså ikke ville havde skadet nogen!

Alt i alt en rigtig god optræden, som var veltilpasset i forhold til Thomas Jack og MK, som de var klemt ind imellem – og som ellers kan være svære at forene!

TooManyLeftHands, TMLH, Tinderbox, Tinderbox 2015, Magicbox
Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach