Broiler, Tinderbox, Tinderbox 2015, Magicbox
Foto: Peter Kirkegaard / Tinderbox

Broiler – Stor interesse for viralt hit

Den unge norske duo, Broiler, havde fået den udfordrende tjans som lørdagens første optrædende på Magicbox-scenen. Derfor var det utroligt spændende at se, hvor mange mennesker, der ville trodse regnen.

Og det var der faktisk langt flere end ventet, der havde. Det var i høj grad det helt unge publikum, der var mødt op.

Broiler åbnede med en masse af de sange, som er gået hen og blevet virale hits. Blandt andet deres remix af Maroon 5’s “Sugar” og Carly Rae Jepsens “I Really Like You”. Stemningen var her afslappet, og nordmændende virkede ikke helt til at have kontrol over publikum.

Lidt over halvvejs skete der dog noget. Broiler satte Tujamos nyeste nummer “Booty Bounce” på, og så hoppede de godt 1500 fremmødte lige pludselig med. Sådan fortsatte de norske gutter de sidste 25 minutter af deres set, som lige havde været 10 procent federe, hvis vejret havde været til det – men selv Broiler kan dog ikke styre vejret!

Broiler, Tinderbox, Tinderbox 2015, Magicbox
Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach