Clemens – Kan man tage skade af Toppen af Poppen?

Svaret på overskriften er et højt, tydeligt og rungende JA! I hvert fald når det kommer til den københavnske rapper Clemens, som efterhånden har været i gamet i mange år. Eller, rapper er måske så meget sagt med henblik på hans nyeste single For Teenage Til Mig, som netop har ramt gaden.

Tendensen i hans karriere startede allerede i 2012 hvor han med numre som Ingen Kender Dagen og Tog Det Som En Mand, så småt begyndte at ændre sin musikalske stil mod det mere poppede. Så udkom EP’en Fire Sæsoner – Del 1, hvor han vendte tilbage til den stil, der havde givet ham succes siden sidst i 90’erne.

Men så skal man da lige love for, at Toppen af Poppen har fået skovlen under ham, og fået ham til at ændre markant musikalsk retning og fået hans musik til at ramme et nyt lavt niveau. Han har faktisk direkte ramt bunden.

Han har hentet den tidligere X-Factor-deltager og forsvarende Melodi Grand Prix-vinder, Basim ind til at hjælpe med at få styr på sangstemmen og popmusikken som helhed. Men lige lidt har det hjulpet.

“Den er inspireret af nogle af mine venner på min alder og op efter, som stadig render rundt og opfører sig som om, de ikke har tænkt sig at få et liv og bare går rundt og koncentrerer sig om deres sixpack og byture.”

Det kunne altså tyde på, at den nu 35-årige Clemens Telling er blevet voksen og har nået et nyt stadie i sit liv, hvor tilværelsen gerne må være rolig og hvor tiden skal bruges fornuftigt. Han har for første gang selv produceret og komponeret nummeret (med hjælp fra førnævnte Basim). Men hvor nummeret hedder For Teenage Til Mig så kunne lytterne i stedet sige, at hans stil er blev for poppet til os, for denne genre klæder på ingen måde Clemens. Han bør holde sig til at rappe og overlade de andre genrer til musikere, som virkelig kan sparke røv i disse. Hvis denne tendens forsætter på hans kommende album Klemmedrengen, så ser det for alvor sort ud.

Clemens_ForTeenageTilMig_1500x1500

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Clemens bør holde sig til at rappe og overlade de andre genrer til musikere, som virkelig kan sparke røv i disse. Hvis denne tendens forsætter på hans kommende album Klemmedrengen, så ser det for alvor sort ud.Clemens - Kan man tage skade af Toppen af Poppen?