Sukker Lyn – Det handler om at overkomme enhver udfordring

Hvad gør man, hvis man som musiker vil sikre sig, at man kan udgive musik som man ikke er overbevist om, at de høje herrer på diverse pladeselskaber vil synes lige så meget om som man selv gør? Man kan jo for eksempel gøre som Cheff Records medlemmet Sukker Lyn og starte sit eget pladeselskab med sig selv i spidsen.

Navnet på selskabet er 42 Plader og det er selvfølgelig Sukker Lyn selv, der står bag deres første udgivelse. Tracket hedder Vi Klarer Det og er første udspil fra pladen med titlen Lazarus, som udkommer i april og første single siden EP’en Megaflex fra 2013.

Nummeret er ifølge Sukker Lyn selv, dedikeret til de mennesker som ikke kan se nogen ende på deres problemer og som bærer rundt på tunge byrder og bekymringer. Ydermere, så har han selv udtalt følgende om nummeret:

Vi Klarer Det handler om at overkomme enhver udfordring, der måtte komme i vejen, og om at smide lænkerne fra arbejdsløshed, misbrug og spillegæld.”

Det er ikke det bedste nummer som Lazar Lakic har sendt ud i universet, men det er stadig et nummer som fungerer og det er i den grad catchy. Med et typisk elektronisk Hip-Hop beat og en tekst, hvor omkvædet sådan set kun består af “for vi klaaaaarer deeeeet, mama ja vi klarer det“, ja så er det især versene der er virkelig skinner igennem.

Vi Klarer Det - Single

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Det er ikke det bedste nummer som Lazar Lakic har sendt ud i universet, men det er stadig et nummer som fungerer og det er i den grad catchy. Med et typisk elektronisk Hip-Hop beat og en tekst, hvor omkvædet sådan set kun består af "for vi klaaaaarer deeeeet, mama ja vi klarer det", ja så er det især versene der er virkelig skinner igennem.Sukker Lyn - Det handler om at overkomme enhver udfordring