Sukker Lyn

Sukker Lyn – Det handler om at overkomme enhver udfordring

Hvad gør man, hvis man som musiker vil sikre sig, at man kan udgive musik som man ikke er overbevist om, at de høje herrer på diverse pladeselskaber vil synes lige så meget om som man selv gør? Man kan jo for eksempel gøre som Cheff Records medlemmet Sukker Lyn og starte sit eget pladeselskab med sig selv i spidsen.

Navnet på selskabet er 42 Plader og det er selvfølgelig Sukker Lyn selv, der står bag deres første udgivelse. Tracket hedder Vi Klarer Det og er første udspil fra pladen med titlen Lazarus, som udkommer i april og første single siden EP’en Megaflex fra 2013.

Nummeret er ifølge Sukker Lyn selv, dedikeret til de mennesker som ikke kan se nogen ende på deres problemer og som bærer rundt på tunge byrder og bekymringer. Ydermere, så har han selv udtalt følgende om nummeret:

Vi Klarer Det handler om at overkomme enhver udfordring, der måtte komme i vejen, og om at smide lænkerne fra arbejdsløshed, misbrug og spillegæld.”

Det er ikke det bedste nummer som Lazar Lakic har sendt ud i universet, men det er stadig et nummer som fungerer og det er i den grad catchy. Med et typisk elektronisk Hip-Hop beat og en tekst, hvor omkvædet sådan set kun består af “for vi klaaaaarer deeeeet, mama ja vi klarer det“, ja så er det især versene der er virkelig skinner igennem.

Vi Klarer Det - Single