Benjamin Led – Tracket der får solen tilbage

Sommeren er gået på hæld og efteråret har i form af regn allerede vist sig fra sin værste side i begge ender af landet. Men så er det jo godt, at der findes musik som kan lede tankerne et par måneder tilbage. Tilbage til der hvor man i sommersolen dansede i sandet og nød livet med sine nærmeste.

Lige præcis sådan et flashback får man, når man trykker “play” på Benjamin Leds single Colorblind.

Den ene halvdel af DJ-duoen Benjamin Led &Nash, er gået egne veje og har med Lyck (som tidligere har lagt vokal på tracks af f.eks. Darwich) på vokalen skabt et rigtig lækkert track, som med et smooth beat, der stille og roligt bygger op igennem versene, for derefter at gå helt ned i tempo i broen, eksploderer i et Martin Garrix lignende fyrværkeri i omkvædet.

Lyck leverer ligesom sidst vi havde fat i hende her på siden, endnu engang en utrolig god vokal og er casino online i den grad også en af grundene til, at dette nummer fungerer så ufattelig godt som det gør.

Det passer til en afslappende søndag. Det passer perfekt hvis man skal op i gear, skal have de grå skyer til at forsvinde. Det bliver uden tvivl et hit dansegulvet. Ja det kan faktisk høres på stort set alle tidspunkter med samme udfald. Du får et smil på læben og et energi boost af de helt store.

Colorblind Cover