Benjamin Led – Tracket der får solen tilbage

Sommeren er gået på hæld og efteråret har i form af regn allerede vist sig fra sin værste side i begge ender af landet. Men så er det jo godt, at der findes musik som kan lede tankerne et par måneder tilbage. Tilbage til der hvor man i sommersolen dansede i sandet og nød livet med sine nærmeste.

Lige præcis sådan et flashback får man, når man trykker “play” på Benjamin Leds single Colorblind.

Den ene halvdel af DJ-duoen Benjamin Led &Nash, er gået egne veje og har med Lyck (som tidligere har lagt vokal på tracks af f.eks. Darwich) på vokalen skabt et rigtig lækkert track, som med et smooth beat, der stille og roligt bygger op igennem versene, for derefter at gå helt ned i tempo i broen, eksploderer i et Martin Garrix lignende fyrværkeri i omkvædet.

Lyck leverer ligesom sidst vi havde fat i hende her på siden, endnu engang en utrolig god vokal og er casino online i den grad også en af grundene til, at dette nummer fungerer så ufattelig godt som det gør.

Det passer til en afslappende søndag. Det passer perfekt hvis man skal op i gear, skal have de grå skyer til at forsvinde. Det bliver uden tvivl et hit dansegulvet. Ja det kan faktisk høres på stort set alle tidspunkter med samme udfald. Du får et smil på læben og et energi boost af de helt store.

Colorblind Cover

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Sommeren er gået på hæld og efteråret har i form af regn allerede vist sig fra sin værste side i begge ender af landet. Men så er det jo godt, at der findes musik som kan lede tankerne et par måneder tilbage. Tilbage til...Benjamin Led - Tracket der får solen tilbage