Led & Nash: Vi prøver bevidst ikke at opfinde den nye dybe tallerken.

De er lige nu aktuelle med singlen “Jeg” Din Deejay” og kører land og rige rundt, for at spille Danmark op til dans. Men de havde alligevel tid nok til overs, til at vi her på Poplish har haft os en lille snak med DJ duoen Led & Nash om netop “Jeg” Din Deejay“.

Hvad har visionen med “Jeg Din” Deejay” været?
Visionen med “Jeg’ din Deejay“, har egentlig bare været at vi ville prøve at lave en opfølger til “Klap Forhelvede“. Når man sætter de to numre op mod hinanden kan man let se lighederne, hvor “U&I” var et mere seriøst nummer.
Jeg’ din Deejay” skal også være med til at klarlægge hvilken slags musik vi vil lave i fremtiden. Led & Nash er et brand som skal levere fest musik med knap så seriøse emner.

Hvad mener I som “Jeg Din” Deejay” har, som alle andre klubnumre ikke har?
Vi mener ikke at “Jeg’ din Deejay” har noget som andre numre ikke har. Vi prøver bevidst ikke at opfinde den nye dybe tallerken. Markedet er mættet med folk der prøver at være innovative. Vi laver udelukkende musik for at folk skal kunne bruge det til at holde en fest.

Husk og læs vores anmeldelse af “Jeg” Din Deejay” lige her: https://www.poplish.dk/?p=2525

“U&I” blev jo aldrig den HELT store succesefterfølger til hittet “Klap Forhelvede”. Men I håber vel at “Jeg” Din Deejay” kan få jeres navn tilbage på folks læber?
U&I” var et udemærket popnummer, men efterfølgende fandt vi ud af at det slet ikke var den rigtig plads for os. Vi er mainstream DJ’s og det skal gerne afspejles i vores musik. Man håber vel altid på at folk snakker om hvad man laver, så så længe vi kan bidrage til at folk har godt musik til ud casino pa natet på klubberne og hjemme til festerne, så er vi glade. Det er hvad konceptet Led & Nash går ud på.

I har endnu engang Jin N Shawdy med som vokalister. Hvad er det ved dem, som der fanger jer?
Ja, nu er det jo anden gang vi bruger drengene. Grunden til at vi samarbejder med dem, er fordi vi er enige om emnerne og stilen omkring musikken. Vi synes vores lyd passer godt med deres vokaler. Det er blandt andet også derfor vi mener vi har et unikt produkt i Led & Nash. Vi ligger mange kræfter i vores instrumentaler, og hvem vi arbejder med.

Hvis i skulle vælge én henholdsvis ind- og udenlandsk kunster/gruppe som i i fremtiden ville ønske at kunne arbejde sammen med. Hvem skulle det så være?
Hvis vi selv kunne vælge fra alle hylder, tror jeg Italobrothers ville være vores favorit. Vi vurderer meget på om de kunstnere vi samarbejder, har samme image, engagement og udtryk udadtil som os. Hvis vi fx lavede et nummer med Medina eller Rasmus Seebach, så ville det komme til at give et misvisende billede udadtil for hvem Led & Nash er. På det sidste har vi gået og joket lidt med at lave en danceversionen af Tørfisk. Vi vil bare gerne holde en fest.

Hvad kan vi ellers forvente os af Led & Nash i løbet af den kommende tid?
Vi skal lige have færdiggjort musikvideoen til “Jeg’ din Deejay“, så inden så længe vil den være at finde på youtube. Vi er allerede nu i gang med forberedelserne til vores næste single, og inden længe vil den første vokal nok blive smidt i mikrofonboksen. Vi vil ikke afsløre hvem vi samarbejder med på vores næste single endnu. Men vi kan allerede nu fortælle at vi er begejstrede omkring forløbet.

Vi siger mange tak til Benjamin Led og Mathias Have for at afsætte lidt tid, til at svare på vores spørgsmål. Og samtidig glæder vi os til at hører mere til duoen i fremtiden.

993914_338529179610871_2032498012_n