Poplish indtager Grøn Koncert 2013

Igen i år triller “Den Grønne Karavane” rundt i Danmark, for at samle penge ind til Muskelsvindsfonden. Og med hjælp fra nogle af Danmarks bedste musikere, får de hvert år skabt en folkefest, rundt omkring i det danske land, samtidig med at de hjælper et godt formål.

I dag var alle 32.000 billetter til Grøn Koncert i Århus væk, og der kunne for derfor for 4. år i træk meldes udsolgt i den jyske hovedstad. Men de er langt fra færdige med Jylland, selvom de nu har været forbi Århus, Kolding og Randers.

For torsdag den 25. juli rammer det succesfulde arrangement den jyske vestkyst. Nærmere bestemt Esbjerg. Og her vil Poplish være tilstede gennem hele dagen, hvor vi vil LIVE-OPDATERE når kunstnere som Kato, Lukas Graham, Medina, Nik & Jay og mange flere går på scenen.

Vi opretter en tråd på vores Facebook side (www.facebook.com/Poplish), og deri vil vi skrive alt hvad der er værd at vide om festen i Esbjerg.

Og allerede fredag (26. juli) vil du kunne læse anmeldelser af samtlige optrædener på henholdsvis P3 – og Grøn Scenen.

kunstnere

Det resterende program for Grøn Koncert 2013 ser således ud:
Aalborg: Søndag 21. juli
Esbjerg: Torsdag 25. juli
Odense: Fredag 26. juli
Næstved: Lørdag 27. juli
København: Søndag 28. juli