Massiv dækning af Bork Havn Musikfestival 2013

Mens der kun restere Skanderborg Festivalen eller Smukfest 2013 om man vil, af de HELT store danske festivaler, så er der stadig en del lidt mindre af slagsen. Og er du en af dem, som ikke fik sikret sig billet til Avicii, Prince, Kings Of Leon osv. i Bøgeskoven, så fortvivl ikke. Poplish har nemlig en anden mulighed som er omtrent lige så god.

Bork Havn Musikfestival inviterer fra onsdag den 31. juli til og med lørdag den 3. august, til en 4 dage lang festival med musik fra både ind- og udland. Du kan bl.a. opleve kunstnere som Kaliber, Nik & Jay, NOAH, Kato, Niklas, Kaiser Chiefs og mange mange flere.

Bork Havn Musikfestival bliver i år afholdt for 20. gang, og har tidligere haft besøg af kunstnere som L.O.C., Suspekt, Kelly Rowland, Nephew, The Cardigans og andre topnavne. På trods af den lange historie er festivalen stadig voksende, og havde sidste år hele 7000 besøgende pr. dag.

I år gæster POPLISH den jyske musikfestival tæt, og ikke mindst massivt. Vi vil bringe jer interviews med nogle af de optrædende kunstnere og gæster. Og så vil vi ikke mindst anmelde mange af de live-shows som artisterne fremfører i løbet af de 4 dage.

Når man spørger arrangørerne af festival om hvilke tre ting der beskriver Bork Havn Musikfestival får man følgende; Musik for alle, hygge og tørvejrsgaranti under koncerterne.

Og med tre musikscener, som alle altså er overdækkede, så skal man i de vigtige situationer (når musikken spiller) bekymre sig om vejret.

Vi glæder os meget til at rapportere direkte fra festivalen ud til jer læsere, og vi håber, at I læser med.

Læs alt hvad der er værd at vide om festivalen på www.borkhavnmusikfestival.dk

255646_643509432341491_602657581_n