Cody Simpson – Surfers Paradise ******

Den blot 16-årige australske “wonderboy” Cody Simpson, som blev opdaget, og sikrede sig en pladekontrak på baggrund af hans covers på Youtube, er klar til at udsende sit andet reelle album. Efter tre EP’er (“4 U“, “Coast To Coast” & “Preview to Paradise“) samt albummet “Paradise“, og hits som “On My Mind“, “Iyiyiy” og senest sommersinglen “Pretty Brown Eyes“, er Australiens svar på Justin Bieber, klar til for alvor at slå sit navn fast i blandt andet Europa.

Forsøget på dette er blevet navngivet “Surfers Paradise“, og er reelt set en pose blandet bolcher. Der er helt stille akustiske sange, og der er uptempo sange med elektroniske beats, og featurings som Ziggy Marley. Men én ting gøre sig dog gældende for hele albummet.

Cody leverer nemlig hele vejen igennem Pop og R&B som meget få i hans aldersgruppe ville kunne gøre bedre. Han emmer af potentiale, og han kan helt sikkert gå hen og blive en af de helt store stjerner inde for genren.

Første singlen til albummet “Pretty Brown Eyes” er et af albummets højdepunkter, men der er dog to ud af de 8 numre som “Surfers Paradise” indeholder, som vi vil fremhæve.

If You Left Him For Me” er albummets absolutte højdepunkt. Det er netop et af de her uptempo Popnumre. Der er en guitar som i starten er det eneste (sammen med nogle klap) der danner rammerne for det man tror er et akustisk nummer. Men med et, kommer der er et computerlavet beat indover som der for alvor sætter gang i både nummeret og lytterens trang til at danse. Det indeholder nogle rigtig gode drops i beatet, og så er der Codys stemme som fuldender nummeret på en rigtig god måde.

Det andet er nummeret “Summertime of Our Lives“. Et akustisk stykke guld. Det er et nummer som ville passe perfekt til en sommeraften på stranden hvor man sidder i rundkreds eller som nummeret nok er tiltænkt, to personer alene. En guitar, en Cajón og en let fløjten er alt som nummeret er sat op omkring. Det lyder utrolig godt og kan høres igen og igen.

Albummet “Surfers Paradise” er navngivet efter den kendte australske strand. En strand som kun ligger et stenkast fra hans hjem på den australske østkyst. Og det er et album der er lige så musikalsk lækkert, som Surfers Paradise er for surfere.
Når Cody Simpson allerede som 16-årig kan lave sådan et album. Så kan Pop eliten godt begynde at ryste i bukserne.

Surfers Paradise” udkommer overalt mandag den 15. juli.

Trackliste:
01. La Da Dee
02. Pretty Brown Eyes
03. No Ceiling
04. Sinkin’ In
05. Summertime of Our Lives
06. Imma Be Cool (feat. Asher Roth)
07. If You Left Him For Me
08. Love (feat. Ziggy Marley)

Cody-Simpson-Surfers-Paradise ***** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.