Led & Nash – Jeg' Din Deejay *****

Sidste sommer rockede de utallige danske diskoteker, klubber og festivaler med hittet “Klap Forhelvede“. Senest udgav de singlen “U&I“, som dog ikke fik helt den samme forventede succes. Men nu har DJ/producer duoen Benjamin Led & Nash forenklet deres navn til Led & Nash, og er klar med deres nyeste bud på et hit. Og det er endda et rigtig godt bud på netop det.

Ligesom det var tilfældet på “Klap Forhelvede“, så er det Popstep-drengene fra single aktuelle (læs anmeldelsen her: https://www.poplish.dk/?p=2217Jin N Shawdy, Daniel “Jin” Thorup og Patrick “Shawdy” Løvgren som ligger vokal til tracket. Men i modsætning til sidst, så er det Daniels stemme der for lov til at blomstre på den nye “Jeg’ Din Deejay“. Og hvilken stemme!

Vi roste den allerede da vi anmeldte Jin N Shawdys egen “Jeg Vil Aldrig Mere På Job“. Men den er simpelthen så anderledes lys, hurtig og så har han et unikt flow. Superlativer kan der i hvert fald sættes masser af ind i beskrivelsen af vokalen som pryder det meste af “Jeg’ Din Deejay“.
Patrick Løvgrens stemme giver på den måde en kontrast med henblik på at han har en meget dyb stemme på omkvædet. Men han lyder næsten lige så godt som Daniel gør.

Benjamin Led og Mathias Have som er hjernerne bag tracket, har samtidig også lavet et godt beat og instrumental. Det er ikke den dybe tallerken der er opfundet, men ikke desto mindre så lyder det meget fedt, selv hvis man fjerner vokalen.

Vi har kaldt mange tracks for “kommende klub-bangers” i tiden her på Poplish. Men “Jeg’ Din Deejay“, er helt sikkert med i opløbet om at være et af dem med mest potentiale på klubber og diskoteker. Men den i den grad også høres dagen derpå.

Jeg’ Din Deejay” udkommer mandag den 15. juli på iTunes, Spotify, Wimp osv.

1044353_10151537779997098_522218693_n ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk