Darwich – Tusind År (feat. Lyck) ****

Hitmageren Darwich, som senest har udgivet nummeret “Solstorm” sammen med Anna David. Er nu klar til at sende endnu et hit på gaden. Denne gang med titlen “Tusind År” og sangerinden Lyck på vokalen. Og at det lige præcis skulle være hende, som skal levere vokalen har Darwich selv følgende at sige om:

I forbindelse med den nye single, skulle vi finde en ny feature, en ny artist der kunne medvirke. Vi lyttede på en masse herhjemme og blandt danske artister i udlandet. Det var vigtigt at vedkommende kunne synge på dansk, havde en karakteristisk stemme og fungerede godt live. Det var ikke vigtigt om vedkommende var kendt, men at vedkommende var virkelig dygtig til sin profession. Valget faldt på Lyck, da jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde med hende før og ved at hun er både professionel samt har en stemme, som folk tager stilling til.”

Darwich er kendt for at lave musik som er skabt til at sætte gang i en hvilken som helst fest, og som er DJ-venlige, og “Tusind År” er ingen undtagelse. For med et beat og en opbygning der minder meget om det der var på “Solstorm“, og Lycks lyse ryst er det et nummer, som helt sikkert nok skal få folk til at rykke ud på dansegulvet rundt omkring på landets diskoteker og klubber.

Sangen starter med stille og roligt at arbejde sig op i tempo (både vokal og beat mæssigt), for efter et halv minuts tid, at bryde ud i et lyst og mere op i tempo beat og en Lyck som går lidt et par toner op, og synger et flot omkvæd. Dog bliver sangen meget ensformet, og bliver nok bedre når diverse DJs får fingrerne i det, og giver den en anden dimension.

Desværre er det noget som er set et utal af gange før. Og det kan nemt gå hen og forsvinde i den i forvejen store kategori af musik i denne genre. Men man kan ikke andet end at håbe på at dette ikke bliver tilfældet.

Tusind Årudkommer mandag d. 25. marts på Spotify, iTunes, Rdio osv.

 **** (4/6 stjerner)

Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk