Poplish dækker koncerten med Pharrel Williams

På fredag gæster en af de mest hypede musikere/producere vores lille Kongerige, når Pharrell Williams indtager Forum i København.

Poplish har vores Pharrell-ekspert, Allan Lund, på pletten – og vi glæder os helt vildt.

Der er stadig ganske få billetter til salg, så skynd dig at give dig selv en kæmpe oplevelse HER. 🙂

Læs hele pressemeddelelsen her:

PHARRELL WILLIAMS
THE DEAR G I R L TOUR
FREDAG 12. SEPTEMBER KL. 20.00
FORUM, KØBENHAVN

Pharrell offentliggør ”Dear G I R L” touren med Arena shows i hele Europa. Forum i København er et af de første stop på touren, og der er lagt op til en fantastisk fredag aften i selskab med en af verdens største stjerner lige nu.

Han begejstrede anmelderne med sit seneste album ”G I R L”, og nu har den globale superstjerne Pharrell annonceret en Europa-turné. Den uge hvor G I R L udkom, var den årets hurtigst sælgende album i Storbritanien hidtil.

Pharrell’s eksplosive vej til mega-stjernestatus begyndte, som den ene halvdel af producer duo’en The Neptunes sammen med Chad Hugo. Parret står bag kæmpe hits, herunder Nelly’s ”Hot In Here”, Jay-Z’s ” Frontin” og Snoop Dogg’s ”Drop It Like It’s Hot”, de har også arbejdet sammen med Kelis, Britney Spears, Beyoncé og Gwen Stefani. I 2004 vandt Pharrell to Grammy Awards for Producer Of The Year og Best Pop Vocal Album, for hans arbejde på Justin Timberlakes ”Justified” album.

Pharrell var medvirkende på tre af 2013’s absolut største hits – hans egen sang, “Happy”, “Get Lucky” med Daft Punk og Robin Thicke’s “Blurred Lines”. Sidstnævnte blev for nylig udnævnt som Storbritaniens mest downloadede sang nogensinde, og ”Get Lucky” er ligeledes med i toppen på den liste.

Pharrell’s trejde plads på den prestigefyldte liste var kæmpe hittet ”Happy”, som han skrev til soundtracket til den animerede film ”Despicable Me 2”. Det iørefaldende nummer har solgt 7.8 millioner eksemplarer verden over siden det udkom i november, og opnåede hele tre gange nummer 1 placering. Som om det ikke var nok, var sangen også nomineret til en Oscar! Pharrell scorede også fire Grammy Awards i år – to for sin optræden på ”Get Lucky”, en for Album Of The Year ”Random Access Memories” med Daft Punk, og en som Producer Of The Year.

‘G  I  R  L’, er hans første soloplade siden 2006, og udkom i marts, efter måneders spændte forventninger fra den globale musikpresse. Siden udgivelsen har den modtaget fantastiske anmeldelser. NME skrev “giddy and breathless”, MOJO og Time Out kronede begge ”G I R L” som ugens album, og sidsnævnte gav den mærkatet som et af årets bedste udgivelser. Både The Times og det franske dagblad Le Nouvel Observateur kom med den imponerende påstand om, at ”G I R L er det 21. århundredes Thriller”.

Nu får fans mulighed for at høre Pharrell’s unikke brand af glæde-fremkalende musik live!

Se hans fulde Europa turné nedenfor:

9 Sept – Phones 4u Arena, Manchester

12 Sept – Copenhagen Forum, Denmark

13 Sept – Stockholm Globe, Sweden

14 Sept – Oslo Spectrum, Norway

16 Sept – Berlin Max Schmeling Halle, Germany

17 Sept – Prague O2, Czech Republic

18 Sept – Vienna Marx-Halle, Austria

20 Sept – Milan Forum, Italy

21 Sept – Zurich Hallenstadion, Switzerland

23 Sept – Amsterdam Ziggo Dome, The Netherlands

24 Sept – Antwerp Sportpaleis, Belgium

26 Sept – Frankfurt Festhalle, Germany

27 Sept – Dusseldorf ISS Dome, Germany

28 Sept – Stuttgart Schleyerhalle, Germany

1 Oct – Barcelona Palau St Jordi, Spain

3 Oct – Lisbon Meo Arena, Portugal

4 Oct – Madrid Palacio de Deportes Communidad,

6 Oct – Toulouse Zenith

7 Oct – Nantes Zenith, France

9 Oct – The O2, London

13 Oct – Paris Zenith, France

14 Oct – Paris Zenith, France

 

Billetpriser: 655 kr. + gebyr