Zedd & Selena Gomez – Alternativ kærlighedssang?

Rygterne om et nyt powercouple i musikindustrien har i længere tid floreret på nettet og diverse glamour/gossip blade i USA. Rygterne omhandler Justin Biebers ekskæreste, sangeren Selena Gomez som angiveligt skulle have fundet sig en ny musikalsk hitmager at kaste sin kærlighed på. Den hitmager er ingen ringere end den tysk-russiske producer og DJ, Zedd (Clarity, Stay the Night).

Men kærester eller ej, så har de to stjerner i hvert fald kollideret på den musikalske front og lavet nummeret I Want You to Know. Et dancenummer som i høj grad har malet Zedd over det meste og som er et godt stykke fra Selena Gomez‘ normalt rolige popmusik.

“I want you to know that it’s our time
You and me bleed the same light
I want you to know that I’m all yours
You and me run the same course”

Det er et nummer som i den grad kan rykke en natklub rundt og Selenas lyse klang klæder Zedds elektroniske beat ufattelig godt. Men man kan alligevel ikke lade være med at tænke over, hvorvidt det er en alternativ kærlighedsserenade man får smidt i øregangene for fuld kraft.

Men uanset hvad, så er det et rigtig lækkert nummer de to “måske kærester” har fået smedet sammen og hvis de fungerer lige så godt sammen privat som de gør musikalsk på I Want You to Know, så er det nok det “perfekte match”.

Zedd Feat_ Selena Gomez - I Want You To Know (Original Mix)

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Rygterne om et nyt powercouple i musikindustrien har i længere tid floreret på nettet og diverse glamour/gossip blade i USA. Rygterne omhandler Justin Biebers ekskæreste, sangeren Selena Gomez som angiveligt skulle have fundet sig en ny musikalsk hitmager at kaste sin kærlighed på. Den hitmager...Zedd & Selena Gomez - Alternativ kærlighedssang?