Go Go Berlin – Glamrock og puddelhår eksisterer også i 2014

To pantere med røde lysende øjne danner rammen om scenen for glamrock-drengene i Go Go Berlin. Den store rytmescene danner ramme om en vaskeægte rockkoncert. Drengene fyrer den af fra start og får publikum helt op i det høje gear.

Deres outfits viser, at de er hundrede procent dedikerede til den genre de bevæger sig i. Glamrocken eksisterer i den grad stadig i 2014.

Go Go Berlins energi på scenen er unægtelig. Det lyser ud dem, at de elsker at stå på scenen.

Forsanger Christian Vium leverer en ufejlbarlig vokal hele koncerten igennem. Den brænder og skærer sig ind under huden på en – på den helt rigtige måde.

Ikke alene gør Go Go Berlin det fejlfrit på scenen – lyssætningen og lyden er også fejlfrit leveret, hvilket giver bandet den fremtræden, de i sandhed har fortjent.

Sangene er rigtig godt blandede, imellem hårde rocknumre og de mere bløde sange. Christian Viums fløjlsbløde og rockede stemme gør koncerten til en lækker blanding af rock og sexappeal.

Da ‘Raise Your Head’ blæser ud over scenen, smider publikum hænderne i vejret og synger med på et tydeligvist genkendeligt nummer. Igen gør bandet et ufejlbarligt stykke arbejde. De mestrer alle former af rocken til perfektion.

Det er tydeligt, at drengene har en fest på scenen, hvilket også smitter af på publikum. I forhold til deres performance på Smukfest i 2013, kan man høre og se en klar forbedring. De er mere sammentømrede og det er som om, at de spiller bedre sammen og de har virkelig fået styr på sceneshowet og på deres performance.

Guitaristen siger: “Dans som da du var lille og var ligeglad med, hvad den ved siden af dig tænkte” – dette udnytter publikum i den grad. De fleste springer, hopper og danser rundt. Det er en glæde at se. Go Go Berlin har tydeligvis fået en plads i mange af danskernes hjerter.

Indhyllet i røg og rødt lys, udfører Go Go Berlin ‘Castles Made Of Sand’, som en perfekt top og afslutter kort efter en vidunderlig koncert!

Blinkede lamper, puddelhår, glamrock-outfits og lækre toner præger koncerten hele vejen igennem. Go Go Berlin fortjener, uden tvivl, at få fuldt hus; 5 stjerner.

 

Se hele galleriet HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

To pantere med røde lysende øjne danner rammen om scenen for glamrock-drengene i Go Go Berlin. Den store rytmescene danner ramme om en vaskeægte rockkoncert. Drengene fyrer den af fra start og får publikum helt op i det høje gear. Deres outfits viser, at de...Go Go Berlin – Glamrock og puddelhår eksisterer også i 2014