Foto: Lasse Lagoni

Roben & Knud – Freaks på den gode måde

Stilen er ligesom lagt, når der på scenen står et trommesæt lavet af malerbøtter og med en tilhørende gammel grøn lænestol. Glade ser de ud, Roben & Knud, som fortæller, at de kun har en time til at spille 27 sange, og at de hellere må komme gang, selvom deres sange ikke er kendt for at være de længste i verden. Fra start fornemmer man den fantastiske energi mellem de tre syngende mænd Roben, Knud og Papa Soleil, og allerede fra anden sang “Det Farligste Dyr” er det fremmødte publikum med til fest. Sange som “Tine Pingvin”, “Hej Lille Tulipan”, “Pussylover From Hell”, “Hættemåge”, “Brun Hund”, “Puma (Stork)” er også med til at stemningen ryger helt op til skyerne.

Det lyser langt væk, at Roben & Knud har deres egen fest på scenen, og den smitter af på folket, som står foran Rytmescenen. Det lykkes dem sågar at få næsten alle publikummer til at stå med fingeren ved læberne i et forsøg på at sige som en sneppe til “Sneppesangen”. Dog slår det ikke sidste sang, hvor samtlige mennesker ved Rytmescenen synger med på “Uranhjort” efterfulgt af et minuts basarm som ligeledes udføres af alle, der overværer koncerten.

Alt i alt en koncert spækket med humor, skør optræden og sangtekster, som absolut ikke giver nogen form for mening. Man går fra Rytmescenen smittet med ekstremt fed energi og med et smil på læben.

 

Se hele galleriet HER