Seinabo Sey var forudsigelig og glemsom i Vega

Seinabo Sey er en fremragende musiker, men da den 33-årige sangerinde indtog Vega på valentinsdag, var det en musikalsk rutsjebanetur, der spændte med alt fra bombastiske ballader til ubetydelige og forudsigelige rytmer.

Der var lukket for balkonen, garderoben var bemandet af fire personer, og kun to åbne bar skulle stille tørsten for de kun omkring 1.000 personer, der i kærlighedens navn tilbragte deres onsdag aften i selskab med den svenske sangerinde.

Selvom tourplanen for sangerindens The One After Me Tour siger, at den 14. februar foregår i København, så troede den svenske sangerinde selv, at hun tilbragte sin aften i Oslo.

Pinligt.

Foto: Rolf Meldgaard

Usikkerhed og svækketvokal

Med en charmende og forførende lyd startede koncerten med sangene ”Blessed”, Words” og ”I Love You”, hvor hun med sin karismatiske og kraftfulde stemme fremstod som en musikalsk sværvægter.

Desværre viste det sig, at sange fra hendes nyeste 2023-album, THE ONE AFTER ME, skulle ødelægge de smukke øjeblikke. Både ”COFFEE REMIX”, ”KEYS 2 THE MOON” og ”EVERYTHING” bar præg af en usikkerhed og flere fejl end noget er godt. Instrumenter i forskellige lydniveauer, en svækket vokal og en bragende, skrattende lyd i højtalerne. Derudover hjalp det heller ikke, at sangene lød som enhver anden sang i radioen.

Dog fremstod både ”ROMEO”, ”YES” og ”PRETTY KIDS” som musikalske perler, der alle blev fremført utrolig smukt og skrøbeligt.

Foto: Rolf Meldgaard

Middelmådigt album

Hendes megahit ”Younger” fra 2015-albummet Pretend blev spillet acapella og fremstod uden format. Ligeledes blev størstedelen af fængende ”Good In You” også fremført med kun Seinabo Sey selv og hendes keyboardspiller, Rasmus, på scenen.

Jeg ved ikke, hvem der har givet hende den idé, at to af hendes mest spændende sange skal ødelægges på den måde. Heldigvis blev sidstnævnte sang fremført som den skulle i 30 sekunder, med fuldt band og et imponerende lysshow.

Koncertens endestation var sangene ”Shores” og ”You”, der begge bandt en fin knude på hele den musikalske rutsjebane, der på samme tid var fantastisk, men også forudsigelig. Hendes nyeste album er middelmådigt, og det bar hendes tourné også præg af.

Det kan måske skyldes, at sange som ”Sorry”, ”Hard Time”, ”Breathe” og ”Pretend” ikke var på setlisten.

Sikke en skam.

Vil du se flere billeder fra koncerten, kan du klikke lige her!

Foto: Rolf Meldgaard

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her