Sigrid var årets overraskelse på Smukfest

Men den norske singer-songwriter var malplaceret på Bøgescenerne, hvor hun spillede sit electropop, for et par hundrede mennesker. Sigrid er ikke helt så kendt endnu, at hun kunne fylde Bøgescenen op og det er synd.

Sigrid, havde haft en langt mere samlet og god energi med sig, hvis hun var blevet placeret enten på Stjernescenen eller i teltet. Men trods det, kom hendes fantastiske vokal langt ud over scenen, og hvis der var nogen der ikke kendte Sigrid før, så gjorde de det nu.

Sigrid, Smukfest, Smuk23
Foto: Lasse Lagoni

Sigrid har lavet hits som folk kender og kan synge med på, men selve navnet og ansigtet er svær for folk at sætte en finger på. Hvem er Sigrid?

Jo hør her, Sigrid har et typisk Girl next door – look og umiddelbart ligner de lidt et almindeligt gymnasieband. Men alt med Sigrid overraskede den dag. På den positive måde. Hun er likeable og charmerende, med en vild energi i den bette krop. Selve scenen var bestemt ikke for stor til Sigrid og hendes musikere.

Sigrid, Smukfest, Smuk23
Foto: Lasse Lagoni

På et tidspunkt formidler hun det smukke nummer Dynamite, og jeg mærker hårene rejse sig og en klump i halsen. Var jeg mon alene med følelsen af, at stemmen gik lige ind i hjertet, som kunne spejle sig i alle følelserne forbundet med den sang? Oh, it´s cold here, cause I left my heart to be with you..

Hit numrene Kill my vibe, Mirror måtte have givet genkendelse hos det publikum der ikke helt kendte Sigrid ved navn. Folk sang med og jeg fornemmede ikke at nogen gik derfra, fordi koncerten var hverken dårlig eller kedelig. Tværtimod, så virker det til at Sigrid efterlod sit musikalske visitkort der på Bøgescenen.

Se endnu flere billeder fra koncerten her

Sigrid, Smukfest, Smuk23
Foto: Lasse Lagoni

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her