L.O.C. havde Smukfest i sin hule hånd

Man kunne godt se, at kongen af dansk rap var på hjemmebane i det jyske på Smukfest.

Efter i går gjorde han sig værdig nok til stadig at beholde den hjemmebane. Mange strømmede hurtigt til og dansede med på Milkshake, det havde dog klædt lige denne sang hvis der havde været dansere med på.

Rapperen gjorde scenen old school med et stort sort backdrop med hans logo i hvidt og sørgede for en DJ-pult. Der var ham, hans mikrofon og en DJ helt som i starten af hans karriere for 20 år siden. Han fik dog lidt hjælp af rapperen Marwan.

Der blev spillet bangers fra albummet Inkarneret så som Inkarneret, hva’ så homie,
De Bitches,
men der var ingen tvivl om det, da han rappede Undskyld So. I det øjeblik havde Liam O’Connor publikum i sin hule hånd og da man ikke troede det kunne blive vildere, så spillede de Havnen som han lavede med Jokeren og Niarn.

L.O.C., Smukfest, Smuk23
Foto: Lasse Lagoni

Tilbage til nutiden

Tæppet røg ned og vi blev bragt tilbage til nutiden igen. Der kom en hyldest til Århus V som er rapperens hjemby og ind kom to rappere med elefanthuer, men de gjorde intet godt for koncerten. Kvaliteten af rappen var ringe og de lignede nogen som skulle være blevet blandt publikum.

Men ind kom U$O og sang med på Momentet og det løftede straks stemningen igen. Her blev de nyere bangers spillet og folk rappede med på dem alle.
Der blev sluttet af med Frk. Escobar, der kunne vi godt have brugt et ekstra, ekstra nummer, så godt var det.

Det var en fornøjelse at se der var en kæmpe forbedring i hele Liams performance fra Grøn Koncert til Smukfest.

Se Lasses billeder fra koncerten her.

L.O.C., Smukfest, Smuk23
Foto: Lasse Lagoni

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her