Greentea Peng, den store hat og søvndyssende rytmer

Trods en forsinkelse på 10 minutter grundet farligt konfetti i loftet, så leverede Greentea Peng og deres svedige soulhymner en nydelig eftermiddagskoncert på Roskilde Festival for de få.

Proppet under teltdugen var der ikke ved Arena, men stemningen var utrolig og med “This Song”, “My Love” og “soulboy” var musikken så forførende, at det var næsten svært at stå stille. 

Med et velspillende band i baggrunden var 28-årige Aria Wells, bedre kendt under Greentea Peng, utrolig. En farverig frontkvinde, der med en hat så imponerende, at Boy George ville se misundeligt til ikke at kunne stå stille. 

Hun er en neo-soul og selvskreven ‘psykedelisk R’n’B’ sanger og sangskriver fra det sydøstlige London, men fredag eftermiddag i Roskilde blev det også for kedeligt. 

Sangen “Earnest” viste de lækre rytmer, men både “Your Mind”, “Three Eyes Open” og “Top Steppa” virkede flade og uden særlig meget følelse. Det virkede næsten for pjattet. 

De store følelser kom modsat frem under “Downers”, hvor Greentee Peng lød sit bedste under den over timelange koncert. Og netop koncertens længe var Greentea Pengs store problem. 

Anmeldelsen fortsætter under billedet

Greentea Peng, Roskilde Festival, RF23
Foto: Lasse Lagoni

For meget af det gode

Hendes musik er god og søvndyssende på samme tid, og det er en utrolig dårlig kombination når sættet er langt. Det blev en koncert til det fjolletobaks rygende publikum, og dem der manglede en rolig vuggevise til en hurtig lur under dette års usandsynlig solrige Roskilde Festival.

Koncerten sluttede med ”Sane”, ”Dingaling” og ”Mr. Sun (miss da sun)”, og selvom bandet spillede utrolig godt og at det vokalmæssigt var sublimt, så blev det simpelthen for meget af det gode. 

Skalerede man sættet ned til 45 minutter, ville det være en af de bedre eftermiddagskoncerter på Roskilde Festival.

Men det blev det ikke. Men det blev ej heller det dårligste.

Vil du se flere billeder af koncerten, kan du klikke lige her!

Greentea Peng, Roskilde Festival, RF23
Foto: Lasse Lagoni

Se også

Aldrig har K.B Hallen været omfavnet af så meget kærlighed og karisma

Stemningen har aldrig været mere rolig, men samtidig så...

Nu har det modne publikum fået øjnene op for Dopha

Torsdag den 25. april dannede Musikhuset Aarhus intime Lille...

En lavmeldt, men fortrolig stemning med Guldimund

Sådan kunne stemningen snildt beskrives, da man trådte ind...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her