Astrid S og den sukkersøde popmusik

Koncerten med Astrid S lørdag eftermiddag på Tinderbox var ensformig med enkelte afstikkere. 

Til koncerten med norske Astrid S sagde hun, at koncerten på Tinderbox var den eneste udenlandske i år. 

Efter en time i selskab med hendes sukkersøde popmusik finder man nok grunden. 

Den time-lange koncert føltes nemlig som en evighed, hvor forskellen på de forskellige sange var mikroskopisk lille. 

Selvom den 26-årige sangerinde havde en imponerende vokalteknik på “Marilyn Monroe”, en energifyldt optræden under “Think Before I Talk” og en stærke tilstedeværelse ved “Darkest Hour”, så var det den intetsigende musik, som overskyggede det hele.

Det var først ved koncertens ottende sang “I Don’t Know Why”, at der kom noget anderledes. Sangene virkede mere rustik end de andre, og lyden virkede ligeledes mere ligepå end førhen. Det samme gjorde sig gældende under “Dance Dance Dance”, der ved omkvædene havde et dance-inspireret øjeblik samt en saxofon solo. Dét er ikke noget man ser tit.

Astrid S, Tinderbox, TB23
Foto: Lasse Lagoni

En af de mest kantede

Hendes musikalske stil, der kombinerer pop, elektroniske elementer og r&b, skabte mod koncertens slutning en stemning, der bevægede sig sømløst mellem fest og dybfølte personlige øjeblikket, hvor blandt andet “Favorite Part Of Me”, “Fuck Off” og “It’s OK If You Forget Me” var stemningsskabende.

Visuelt var scenen omringet af hvide klæder og hver af bandets medlemmer stod hævet på deres egen lille kasse, hvorimod Astrid S gik frem og tilbage på scenegulvet. Hendes energi smittede af på hele scenen, og det beskedne antal tilskuere ved Teltscenen fik et visuelt flot show – men musikalsk var der ikke meget at komme efter.

Koncerten sluttede med megahittet ”Hurts So Good”, der med sine snart 500.000.000 afspilninger på Spotify var en klar publikumsfavorit. Sangen er nok også Astrid S’ bedste og en af de mere kantede sange. 

Astrid S er en stjerne i sin egen ret, og med sin imponerende vokal og charmerende norske personlighed skal hun nok blive en kæmpe superstjerne en dag, men når næsten alle sange lyder ens, så er Danmark nok det bedste land at rejse til. Der er trods alt ikke så langt, men det var der imellem de musikalske perler lørdag eftermiddag.

Vil du se flere billeder, kan du klikke lige her!

Astrid S, Tinderbox, TB23
Foto: Lasse Lagoni

Se også

Aldrig har K.B Hallen været omfavnet af så meget kærlighed og karisma

Stemningen har aldrig været mere rolig, men samtidig så...

Nu har det modne publikum fået øjnene op for Dopha

Torsdag den 25. april dannede Musikhuset Aarhus intime Lille...

En lavmeldt, men fortrolig stemning med Guldimund

Sådan kunne stemningen snildt beskrives, da man trådte ind...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her