Skandalekoncert med The Minds Of 99 på Tinderbox

Koncerten med The Minds Of 99 var en koncert, der var præget af et alt for lavt lydniveau, og et manglede følelse af kunne mærke musikken

Egentlig skulle den her anmeldelse være af torsdagens hovednavn Black Eyed Peas på Tinderbox, men på grund af “logistiske årsager” er det nu blevet til en anmeldelse af The Minds Of 99. 

Lad nu det ligge. 

Koncerten startede, ligesom alle andre af deres koncerter efterhånden gør, med “Solkongen”, men hurtigt efterfulgt af sing-a-long sangen “Ung Kniv” og “Et Barn Af Mit Tid”. 

Og lad os tage den største forhindring som koncerten havde med det samme. Lyden var på niveau som en gennemsnitlig bilradio på lydniveau 12.

The Minds Of 99’s musik skal høres, opleves og mærkes, og under koncerten var det meste kun én af de tre ting gældende. Man kunne hverken høre eller mærke det band, som har været fast inventar på de danske musikscener i flere år. En landeplage om man vil. Den storhed, som bandet længe har haft, var fuldstændig forsvundet. 

Niels Brandt snakkede selv om det faktum, at de erstattede Black Eyes Peas. Selv sagde han, at koncerten torsdag aften var en speciel en af slagsen, for de spillede deres første skandalekoncert.

Helt fejl tog de ikke. 

The Minds of 99, Tinderbox, TB23
Foto: Lasse Lagoni

“I ligner nogle, der aldrig har set en flyvende ko før”

Hverken “Stjerner På Himlen”, eller “Stor Som En Sol / Flad Som En Pandekage” lød i nærheden af hvad det skulle. Det gjorde “Drømmer Om Livet” til gengæld. Med en psykedelisk opbygning og et endnu vildere lysshow var der i fire minutter den følelse, som der skulle være var start. 

Under “Det Er Knud Som Er Død” og “Ma Cherie Bon Bon” lød det endelig som om, at lydniveauet var hævet markant, og nu kunne man både høre og opleve bandet, men den vigtigste faktor lod stadig vente på sig.

Bandet synger alle skuffer over tid på sangen af samme titel, og i virkeligheden er den titel meget gældende for mastodont-bandet torsdag aften. Mod koncerten afslutning blev en diskokuglet formet som en ko hævet op fra scenen og badet i grønt lys kunne man endelig mærke The Minds of 99.

Det eneste der lige nu manglede var en sakselift, men den får vi nok næste år.

Vil du se flere billeder af koncerten, kan du klikke lige her!

The Minds of 99, Tinderbox, TB23
Foto: Lasse Lagoni

SÆTLISTE:

  1. Solkongen
  2. Ung Kniv
  3. Et Barn Af Min Tid
  4. Hjertet Følger Med
  5. Ude Af Min Krop
  6. Og Du Blev Til En Hvid Fugl
  7. Stjerner På Himlen
  8. Stor Som En Sol / Flad Som En Pandekage
  9. Drømmer Om Livet
  10. Som Fluer
  11. Under Din Sne
  12. Det Er Knud Som Er Dø
  13. Ma Cherie Bon Bon
  14. Big City, Bright Lights
  15. K Før Ærlighed
  16. Hurtige Hænder
  17. Alle Skuffer Over Tid
  18. En Stemme

Se også

Aldrig har K.B Hallen været omfavnet af så meget kærlighed og karisma

Stemningen har aldrig været mere rolig, men samtidig så...

Nu har det modne publikum fået øjnene op for Dopha

Torsdag den 25. april dannede Musikhuset Aarhus intime Lille...

En lavmeldt, men fortrolig stemning med Guldimund

Sådan kunne stemningen snildt beskrives, da man trådte ind...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her