Cascada, Tinderbox, 230622
Foto: Sara Søndergaard

Ren nostalgi med Cascada

Læs bedømmelse0 stemmer
3

I et DJ-sæt på omkring 50 minutter fik Cascada, som består af Natalie Hotler og de to DJ/producere DJ Manian og DJ Yanou, sat ild under alle fødder nær Groovebox på Tinderbox torsdag aften. 

Allerede inden festen med tyske Cascada var energien noget nær kogepunktet, men festen startede for alvor, da “Miracle” og megahittet “Evacuate The Dancefloor” bragede ud af højtalerne. 

Det gik så vildt for sig, at selv teltpælene bevægede, men helt stille stod de under “What Hurts the Most” og “Summer of Love”, hvor energien for de festglade publikumsgæster var forsvundet som dug for solen. 

Jo længere ind i settet man kom, jo flere personer forsvandt fra pladsen. Det virkede som om, at folk havde set Casada på programmet og tænkt ”Fedt man, vi skal høre alle de gode hits, som vi kan huske”. Men i virkeligheden kunne de ikke huske dem. Der er heller ikke mange. 

Anmeldelsen fortsætter efter billedet.

Cascada, Tinderbox, 230622
Foto: Sara Søndergaard

Et nostalgisk trip

Selvom Cascada havde sin storhedstid omkring 2010, så stod både unge og ældre skulder ved skulder for at skråle med på en del af soundtracket til deres fester. Under aftenens koncert fik alle Roxette-fans også en mindre overraskelse, da trioen lavede et hurtigt, voldsomt og næsten vulgært cover af ”How Do You Do!”. Sangen fik de ældre kvinder til at gå amok. 

Hele den energi som der under det 50-minutter lange DJ-set er blevet opsamlet blev udløst, da megahittet ”Everytime We Touch” blev spillet. 

Sangen er så kendt, at alle kan den udenad – endda selvom de ikke har hørt den før. Både manden ved cheeseburger-standen, skralde opsamleren og den ældre vagt ved en af udgangene kunne sangen. Det er et bevis på, at både sangen og bandet favner bredt.

Sangerinden bag Cascada er 40 år gammel, og selvom der garanteret er blevet spillet en del klubjobs siden 2010, så er stemmen stadigvæk ekstraordinær. Ekstraordinært kan man også kalde Emmelie de Forest, da hun i 2013 vandt Eurovision Song Contest med hele 281 point. Samme år repræsenterede Cascada Tyskland med sangen “Glorious”. 

Oversat til dansk betyder ‘Glorious’ herligt, og herligt er et godt ord at bruge om koncerten med trioen. Det var ikke overbevisende godt, men det var ej heller dårligt.

Til Eurovision i 2013 fik hun kun 18 point, men torsdag får de tre stjerner. 

Cascada, Tinderbox, 230622
Foto: Sara Søndergaard
Cascada, Tinderbox, 230622
Læs bedømmelse0 stemmer
3