Ren nostalgi med Cascada

I et DJ-sæt på omkring 50 minutter fik Cascada, som består af Natalie Hotler og de to DJ/producere DJ Manian og DJ Yanou, sat ild under alle fødder nær Groovebox på Tinderbox torsdag aften. 

Allerede inden festen med tyske Cascada var energien noget nær kogepunktet, men festen startede for alvor, da “Miracle” og megahittet “Evacuate The Dancefloor” bragede ud af højtalerne. 

Det gik så vildt for sig, at selv teltpælene bevægede, men helt stille stod de under “What Hurts the Most” og “Summer of Love”, hvor energien for de festglade publikumsgæster var forsvundet som dug for solen. 

Jo længere ind i settet man kom, jo flere personer forsvandt fra pladsen. Det virkede som om, at folk havde set Casada på programmet og tænkt ”Fedt man, vi skal høre alle de gode hits, som vi kan huske”. Men i virkeligheden kunne de ikke huske dem. Der er heller ikke mange. 

Anmeldelsen fortsætter efter billedet.

Cascada, Tinderbox, 230622
Foto: Sara Søndergaard

Et nostalgisk trip

Selvom Cascada havde sin storhedstid omkring 2010, så stod både unge og ældre skulder ved skulder for at skråle med på en del af soundtracket til deres fester. Under aftenens koncert fik alle Roxette-fans også en mindre overraskelse, da trioen lavede et hurtigt, voldsomt og næsten vulgært cover af ”How Do You Do!”. Sangen fik de ældre kvinder til at gå amok. 

Hele den energi som der under det 50-minutter lange DJ-set er blevet opsamlet blev udløst, da megahittet ”Everytime We Touch” blev spillet. 

Sangen er så kendt, at alle kan den udenad – endda selvom de ikke har hørt den før. Både manden ved cheeseburger-standen, skralde opsamleren og den ældre vagt ved en af udgangene kunne sangen. Det er et bevis på, at både sangen og bandet favner bredt.

Sangerinden bag Cascada er 40 år gammel, og selvom der garanteret er blevet spillet en del klubjobs siden 2010, så er stemmen stadigvæk ekstraordinær. Ekstraordinært kan man også kalde Emmelie de Forest, da hun i 2013 vandt Eurovision Song Contest med hele 281 point. Samme år repræsenterede Cascada Tyskland med sangen “Glorious”. 

Oversat til dansk betyder ‘Glorious’ herligt, og herligt er et godt ord at bruge om koncerten med trioen. Det var ikke overbevisende godt, men det var ej heller dårligt.

Til Eurovision i 2013 fik hun kun 18 point, men torsdag får de tre stjerner. 

Cascada, Tinderbox, 230622
Foto: Sara Søndergaard

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her