Ugly Kid Joe på Copenhell Fotograferet af Helle Arensbak

Indtryk fra onsdagen på Copenhell

Første dag på Copenhell var ventet med tusinde af følelser og drømme om en unik åbningsdag for de mange metallovers fra ind og udland. Rusten skulle lige bankes af. Der skulle udveksles krammere og handshakes. Skåles og crowdsurfes. Djævlehornene steg langsomt til vejrs, alt imens hele pladsen bare ventede. Trøjerne sagde det hele. Metallica ejede dagens tøjvalg. Som de ejede pladsens forventninger om kongernes komme. Metallica er en monsterbooking på Copenhell, og de 35.000 heldige kartofler glædede sig som små børn til juleaften.

Ugly Kid Joe på Copenhell Fotograferet af Helle Arensbak

Når vi kigger os omkring så er det der…. den charme som Copenhell er og har. Dem særlige magi. Kærligheden til musikken, den hjertelige crowd og en helt særlig hengivenhed fra fan til musiker.

 

På scenerne growles der, tatoveringerne har frit spil og det lange hår svinges efter behov og takt. Det har været savnet i den grad. Se hvad vi har oplevet imens vi venter på Lars og vennerne skal indtage mastodonternes scene og frembringe alle de hits vores hjerter begærer. Nu kan en ny dag begynde….
Se flere billeder lige HER …..