Lewis Capaldi, Northside, Northside 2022, NS22
Foto: Lasse Lagoni

Magiske Lewis Capaldi brillierede på NorthSide

Læs bedømmelse0 stemmer
5

Det er en ting, som står lysende klart efter koncerten med Lewis Capaldi: Han har det skide sjovt, når han optræder. 

Med jokes om depression, sin skotske charme og humoristisk sans fik han halvanden time til at gå alt for hurtigt. 

Det er første gang i tre år, at Lewis Capaldi spiller på en festival, og ifølge manden selv var der “butterflies in my gut”. Der var ingenting at være nervøs for. 

Med “Grace”, “Forever”, “One” og “Hollywood” fik han selvsikkert gennemført koncertens første fire numre uden problemer. 

Anmeldelsen fortsætter under billedet

Lewis Capaldi, Northside, Northside 2022, NS22
Foto: Lasse Lagoni

Komikkens veje

Hvis sangkarrieren for den kun 25-årige Lewis Capaldi glipper, så kan han overveje at søge komikkens veje. Han var også skide sjov, da Poplish så ham på Heartland tilbage i 2019

“Jeg ved sgu ikke længere, hvad jeg skal sige mellem sangene. Vi er forpligtet til at spille 75 minutter, så jeg skal bare fylde tiden ud” sagde han. Måske har han fat i den lange ende. Se bare på Jung koncerten.

I Lewis Capaldis tilfælde synes jeg ikke, at halvanden time var for lang tid. Han formåede at fastholde interessen hele tiden. Når variationen af sange skifter, så går tiden utrolig hurtigt, og selvom tiden gik hurtig, så tog han sig tiden til at gennemføre sangene med den rolighed, som de kræver. Særligt ”Headspace” og hittet ”Bruises” var fremragende fremført.

Anmeldelsen fortsætter under billedet.

Lewis Capaldi, Northside, Northside 2022, NS22
Foto: Lasse Lagoni

Massivt talent

Efter fredagens koncert med Lewis Capaldi er bekræftelsen på hans massive talent kun blevet større. I en coverudgave gjorde han Vanessa Carltons ”A Thousand Miles” til helt sin egen. 

”Vi har fire sange mere, og så fucker vi af” sagde han. ”Hvis nogen skal på toilettet, så er det nu. Der er alligevel ingen, der kender den næste sang”. Efterfulgt af sangene ”Leave My Love Behind” og ”Fade” var Lewis Capaldi i sit es. Han lignede en, som havde lysten og energien til at kunne blive ved i flere timer, selvom han ikke har nok sange til at fylde flere timer ud.

Koncerten med Lewis Capaldi var fænomenal. Med en charme og komisk tilgang fik han med megahittene ”Before You Go” og ”Somebody You Loved” sat punktum for den perfekte stemning og den perfekte koncert. 

Han fortalte, at han kommer tilbage. Lad det gå hurtigt, for jeg kan ikke få nok af ham. Poplish så også Lewis Capaldi på Heartland Festivalen i 2019. Her var også også skide god.

Vil du se flere billeder fra koncerten, kan du klikke lige HER!

Lewis Capaldi, NorthSide, 030622
Lewis Capaldi er manden man booker, hvis man vil have garanti for en perfekt koncert.
Læs bedømmelse0 stemmer
5