Magiske Lewis Capaldi brillierede på NorthSide

Det er en ting, som står lysende klart efter koncerten med Lewis Capaldi: Han har det skide sjovt, når han optræder. 

Med jokes om depression, sin skotske charme og humoristisk sans fik han halvanden time til at gå alt for hurtigt. 

Det er første gang i tre år, at Lewis Capaldi spiller på en festival, og ifølge manden selv var der “butterflies in my gut”. Der var ingenting at være nervøs for. 

Med “Grace”, “Forever”, “One” og “Hollywood” fik han selvsikkert gennemført koncertens første fire numre uden problemer. 

Anmeldelsen fortsætter under billedet

Lewis Capaldi, Northside, Northside 2022, NS22
Foto: Lasse Lagoni

Komikkens veje

Hvis sangkarrieren for den kun 25-årige Lewis Capaldi glipper, så kan han overveje at søge komikkens veje. Han var også skide sjov, da Poplish så ham på Heartland tilbage i 2019

“Jeg ved sgu ikke længere, hvad jeg skal sige mellem sangene. Vi er forpligtet til at spille 75 minutter, så jeg skal bare fylde tiden ud” sagde han. Måske har han fat i den lange ende. Se bare på Jung koncerten.

I Lewis Capaldis tilfælde synes jeg ikke, at halvanden time var for lang tid. Han formåede at fastholde interessen hele tiden. Når variationen af sange skifter, så går tiden utrolig hurtigt, og selvom tiden gik hurtig, så tog han sig tiden til at gennemføre sangene med den rolighed, som de kræver. Særligt ”Headspace” og hittet ”Bruises” var fremragende fremført.

Anmeldelsen fortsætter under billedet.

Lewis Capaldi, Northside, Northside 2022, NS22
Foto: Lasse Lagoni

Massivt talent

Efter fredagens koncert med Lewis Capaldi er bekræftelsen på hans massive talent kun blevet større. I en coverudgave gjorde han Vanessa Carltons ”A Thousand Miles” til helt sin egen. 

”Vi har fire sange mere, og så fucker vi af” sagde han. ”Hvis nogen skal på toilettet, så er det nu. Der er alligevel ingen, der kender den næste sang”. Efterfulgt af sangene ”Leave My Love Behind” og ”Fade” var Lewis Capaldi i sit es. Han lignede en, som havde lysten og energien til at kunne blive ved i flere timer, selvom han ikke har nok sange til at fylde flere timer ud.

Koncerten med Lewis Capaldi var fænomenal. Med en charme og komisk tilgang fik han med megahittene ”Before You Go” og ”Somebody You Loved” sat punktum for den perfekte stemning og den perfekte koncert. 

Han fortalte, at han kommer tilbage. Lad det gå hurtigt, for jeg kan ikke få nok af ham. Poplish så også Lewis Capaldi på Heartland Festivalen i 2019. Her var også også skide god.

Vil du se flere billeder fra koncerten, kan du klikke lige HER!

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her