MØ, Northside, Northside 2022, NS22
Foto: Lasse Lagoni

MØ mistede forbindelsen på NorthSide 

Læs bedømmelse0 stemmer
2

Det der er med MØ er, at hendes musik ikke fejler noget. Det er bare en smule småkedeligt. 

Hun har gjort det samme i mange år, og siden hun bliver ved med at blive booket, så virker det. Men det er kedeligt, og det var hendes koncert på NorthSide fredag aften også. 

De første sange, med undtagelse af “Pilgrim”, lød nærmest identisk. Det var først, da hun kom til “Blur”, at varieteten på sangene for alvor kunne høres. De to fremhævede sange var til gengæld også nogle af koncertens bedste. 

MØ er energisk på scenen, og til tider også lidt for meget. Til aftenens koncert spillede hun 2017-sangen “Run Away” og “Punches” fra hendes nyeste album Motordrome, som begge var nedtonet og mere i det rå og mystiske MØ univers. Det er dét, som er så fantastisk ved MØ. Det dyrker hun bare ikke så meget mere.

Anmeldelsen fortsætter under billedet 

MØ, Northside, Northside 2022, NS22
Foto: Lasse Lagoni

Strømafbrydelse igen.

Efter kun to sange var der et teknisk uheld, som betød, at MØ og bandet var nødsaget til at forlade scenen i nogle minutter. Det var anden gang på fredagens udgave af NorthSide, at det skete. Det gjorde sig også gældende under koncerten med Coco O. 

Jeg håbede, at hun under afbrydelsen indså, at det hun havde gang i ikke var optimalt. Desværre fortsatte hun i den dårlige retning. Det var stadigvæk småkedeligt. 

Det som gør MØ kedelig er, at hendes sange lyder overraskende ens. Man kan næsten kalde det Rasmus Seebach-syndromet. Det gør, at en halvanden times lang koncert føles meget længere. 

Heldigvis blev koncerten brudt op af sangen ”Live To Survive”, som har elementer af det eksperimenterende MØ-musik. 

Anmeldelsen fortsætter under billedet

MØ, Northside, Northside 2022, NS22
Foto: Lasse Lagoni

For meget af det samme

Det lød som om, at MØ’ stemme ikke var helt skarp. Hun lød hæs og kunne flere gange ikke helt få ordene skarpt ud. Det samme gør sig gældende for koncertens sidste sang, ”Final Song”, som også have massive problemer. 

Inden sangen begyndte begyndte højtalerne allerede at knase. Knasen fortsatte helt indtil sangen sluttede. Det var en elendig afslutning. Sangen er dog en kæmpe publikumsfavorit, så energien fra publikum gjorde det næsten okay.

Koncerten med MØ var som en ud af mange. Jeg har oplevet MØ en del gange efterhånden, og det hele smelter efterhånden sammen. 

Det er alt for meget af det samme. 

Selvom koncerten var meget ens, så er billederne meget fede og forskellige. Se dem lige HER!

MØ, Northside, Northside 2022, NS22
Foto: Lasse Lagoni
MØ, NorthSide, 030622
Læs bedømmelse0 stemmer
2