Dansefest med Mark Ronson

Hvordan spiller man sit Oscar-vindende balladehit “Shallow”, når man er DJ og skal skabe en fest? Mark Ronson havde løsningen, da han spillede fredag aften på Northside.

Var man på Smukfest for to år siden, ville man vide, hvad man får, når Mark Ronson spiller op til dansefest på en festival. Der er dømt Bruno Mars, Amy Winehouse og Adele blandt blot nogle af de kæmpe store stjernenavne, som produceren har lavet musik med i over 15 år.

På en pult skåret i to halvdele af et knækket hjerte gik Mark Ronson på scenen og spillede nyeste hit med Miley Cyrus, “Nothing Breaks Like A Heart” som første nummer. Det country-disco-inspirerede nummer blev fulgt op med et potpourri af genreskift. Fra hiphop og 00’er-RnB til old school dancehits som “Show Me Love” med Robin S.

Lidt elektroniske aspekter var også inde over, men det var på sporadisk og på et niveau, hvor det ikke skræmte nogen væk. Hvad der derimod kunne skræmme nogen væk, kunne være Ronsons hæse råben, når han i mikrofonen skulle få publikum i gear. Selvom det var hans første koncert på sin sommertour, lød han slidt og udkørt.

Det gik heldigvis ikke igen i hans set, og hits som “Uptown Funk” og “Valerie” fik folk til at skråle med på de velkendte ord. Ronson er godt booket som en DJ, der ikke spiller tungt og hårdt, men som kan omfavne det meste – som en god bryllups-DJ.

Største øjeblik var dog, da den Oscar-vindende kærlighedsballade “Shallow” fra filmen “A Star Is Born” skulle mikses ind. Det formåede Ronson at løse fint ved at mikse det i en let trap-inspireret retning og lade publikum synge med på omkvædet, så det har givet genlyd i hele Aarhus.

Lidt nyt, lidt gammelt, lidt hits, lidt ukendt, altsammen i en skøn blanding, der fik halvanden time til at flyve afsted.

Mark Ronson, Northside
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Se Mathias’ billeder HER.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her