Medina – Velkendt og autentisk diva

Plænen er fyldt så langt øjet rækker, og der er en energi i luften som er smitsom selv før scenen bliver indtaget. Sidste gang jeg så Medina var på samme scene for to år siden, til en turbulent aften, en aften hvor Medina undervejs måtte bæres ud fra scenen, så forventningerne til i aften er ikke af de små.

Hvad end bekymringer om en gentagelse skulle vise sig at være uberettigede, for Medina har fat i publikum fra første færd, og der er ingen tvivl om det bånd der findes mellem hende og hendes fans.

Hitparade og fællessang

Der bliver åbnet op med klassikeren “Lyser I Mørke”, og med de tunge trommer og autentiske lyd fra scenen ledes tankerne først hen på dansk synthrock ala Duné eller Veto, og publikum er PÅ. Allerede her fra det første nummer synger hele plænen med, med en volumen der udfordrer Tivolis ellers anstændige lydanlæg. Det er tydeligt, som vi bevæger os igennem aftenens sætliste, at der er sat fokus på Medinas hits og folkefest, og det danner Tivoli bestemt fine rammer omkring.

Desværre falder stemningen lidt når vi bevæger os væk fra radioklassikerne som Medina ellers besidder mange af efterhånden, sange som “Væk Mig Nu” og “Mirakler”, som bevæger sig i en mere klubbet retning, rammer ikke publikum med samme kraft som den altid fantastiske “Synd For Dig”, eller “Jalousi” hvor publikums sang endelig fuldstændig overdøvede lyden fra scenen. Men det er ikke dem der dominerer denne aften, for det er Medina selv der holder alt fokus, og sjældent har man set en popdiva være så autentisk, og taknemlig for sit publikum. Hver gang Medina snakkede mellem sangene, var der tilføjet en kommentar om hvor glad hun var for alle der var kommet, hvor glad hun var for hendes band, og hvor glad hun egentlig bare var, og det var et budskab der var smitsomt og dejligt på en aften som i aften.

Foto: Rod Clemen

Se resten af Rods flotte billeder HER.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
André Sønderbæk
André Sønderbæk
Betaget af alt fra kaos til kosmos, fra mathcore til intimkoncerter med popdivaer og alt derimellem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her