The Voice ´18, Tivoli, Malte Ebert
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

The Voice ’18 – En fest for de unge

The Voice ’18 bød på bøde danske og udenlandske kunstnere, der hver især spillede foran et ungt publikum på plænen i Tivoli.

Plænen på Tivoli var allerede tidligt på dagen propfyldt. Med navne som Christopher, MØ, Malte Ebert og Jax Jones, så var programmet for The Voice’ 18 tætpakket. Nedenfor er der en ultrakort anmeldelse af hver koncert:

Ina Wroldsen:

Ina Wroldsen var aftenens første artist på scenen, og med sin norske charme og nervøsitet spillede hun imponerende igennem det tre sang-lange sæt. Særligt “How Deep Is Your Love” fik publikum til at skrige lidt højere, end de er vant til.

The Voice ´18, Tivoli, Ina Wroldsen
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Malte Ebert:

Tidligere i år lagde Malte Ebert sit alterego, Gulddreng, i graven ved en afskedskoncert i Royal Arena. Nu er han tilbage som “en rigtig person”, og til The Voice’ 18 imponerede han. Med hittet “Rather Be” og “All The Time” beviste Ebert, at han stadig er på toppen. Han har faktisk aldrig forladt den.

The Voice ´18, Tivoli, Malte Ebert
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Christopher:

Christopher er en vaskeægte charmetrold, og med sin selvsikkerhed indtog han som den tredje artist scenen på plænen. Christopher startede med “First Like”, og spillede også “Bad”, før han sluttede af med det store hit “Told You So”. Selvom det regnede tidligere på dagen, så var der efter aftenens koncert med Christopher ikke behov for regn i flere uger.

The Voice ´18, Tivoli, Christopher
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Scarlet Pleasure:

Tre sange var hvad, der skulle til, før, at Scarlet Pleasure ødelagde festen. Drengenes energi var ikke til at opspore, og lysten til at være der var væk. Selvom nogle af deres sange som “Good Together” og “Deja Vu” har en gennemslagskraft, så var der ingen kraft over drengenes optræden til The Voice ’18.

The Voice ´18, Tivoli, Scarlet Pleasure
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Jax Jones:

Jax Jones’ DJ-sæt bestående af fire sange fulgte trop efter Scarlet Pleasure. “House Work”, “Ring Ring” og megahittet “You Don’t Know Me” var nemlig langt fra nok for at skabe den fest, som folk ønskede. Med andre ord var Jax Jones en fejlbooking til The Voice ’18, men Jax Jones havde noget, som alle de andre ikke havde. Et fedt sceneshow, hvor både stropelys, sæbebobler og fyrværkeri var at finde.

The Voice ´18, Tivoli, Jax Jones
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

MØ:

Hvad der skulle være en kæmpe fest med det efterhånden internationale navn MØ, blev en kæmpe fuser. Med kæmpehits som ”Lean On” og ”Final Song” forsøgte hun ivrigt at skabe en fest. Desværre var det ikke nok. Det føltes som om, hun var ramt af tømmermænd og bare ville tjene nogle hurtige penge. Ved den sidste sang ville noget fyrværkeri kunne have hjulpet rigtig meget, men istedet løb hun hurtigt ud fra scenen.

The Voice ´18, Tivoli, Mø
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Kesi, Gilli og Benny Jamz:

Det perfekte match. Sådan kan man 100% beskrive mødet mellem The Voice ’18 og Kesi, Gilli og Benny Jamz. Som de eneste kunsterne på scenen, så fik de lov til at optræde med syv sange. Energien fra scenen var fuldstændig eksatisk, og det samme var energien fra publikum. Publikum havde ventet hele dagen på dem, og ingen gik skuffet derfra. Med hits som ”Op”, ”Mamacita” og ”Langsom” fik drengene hele plænen til at gå amok.

The Voice ´18, Tivoli, Gilli
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Total:

The Voice ’18 føltes lidt ligesom en fest, hvor der var en person, der skiftede sang hver 30. sekund. Mellem hver artist var der reklamepauser, snakkepauser, prisuddelinger og videoklip fra Orangeriet, hvor nogle artister optrådte tidligere på dagen. Reklamepauserne var fine, men når der begynder at blive vist minutlange klip om Irina Babenko der modtager prisen som “Årets Person” fremfor Kasper Schmeichel, så var ens tålmodighed væk.

Højdepunktet for i aftes var Malte Ebert, som for alvor er kommet ud af sin Gulddreng-skal. Lavpunket var Scarlet Pleasure, som kørte den hjem på rutinen. Det er desværre blevet en vane for dem.

The Voice ’18 var et mekka for ungdommen. Med kunstnere som Christopher, Malte Ebert og MØ fik teenagepigerne og drengene valuta for pengene. Var man voksen til aftenens koncert, var der desværre ikke meget, som talte til en. Det kunne man tænke over til næste år. Det ville klæde The Voice at droppe de kunstnere, som alle alligevel har set henover sommeren og eksperimentere lidt mere. Artister som Benal eller måske endda Infernal ville klæde The Voice-scenen bedre end så mange andre.

The Voice ´18, Tivoli, Kesi
Foto: Mathias Gehler Bach Andersen

Vil du se flere billeder fra koncerten, så kan du klikke lige HER. Du kan også se billeder fra den røde løber HER.