Dansk/jamaicansk duo udgiver deres første EP

Det upcoming pop/R’n’B-band YOUDAS udgiver i dag debut-EP’en “Tungsind”

I front af YOUDAS står en dansk/jamaicansk duo i form af drengene Christian og Junior, som sender en debut-EP på gaden i dag. Det bliver dermed første udspil siden debutsinglen “Har Det Godt” i starten af juni.

Værket har fået titlen “Tungsind”, og er en erkendelse af, at lyrikken og de tanker, som driver projektet, ofte søger tilflugt i melankolien. Blandt andet er indre identitetskrig en af de væsentligste underliggende tematikker, som er meget gennemgående for sangenes tekst og udformning.

Musikken er et mix mellem pop og R’n’B. Det er simple og catchy melodier med lidt stof til eftertanke og noget mellem linjerne.

Det er sange, hvor poesien og teksterne kommer i første række. Dog er musikken stadig fængende, så det hele bliver mere spiseligt.

“Tungsind er på mange måder første, store milepæl på vores musikalske rejse, da den spoler tiden tilbage og samler op på mange af projektets tidlige tanker, tekster og produktioner. Tilløbet startede for flere år siden og har nu endelig fået en platform at springe fra, så det er fantastisk endelig for alvor, at kunne vække nogle af de gamle sange til live,” udtaler bandet.

Som single og teaser til EP’en har nummeret ”Rungsted St.” været ude som lyrikvideo på YouTube et par uger.

Første liveoptræden med de nye sange bliver den 15. december på Rust i København.