Steel Panther, Train
Foto: Sebastian Dammark

Steel Panther – Sex, drugs og glamrock!

Train i Århus endte med at være udsolgt i går, onsdag, da Steel Panther gik på scenen. Forinden var publikum blevet varmet godt op af Inglorious, publikum var udstyret med bandana mens andre var klædt i bedste glamrock stilen.

Dem der kender Steel Panther ved, at man skal forvente et i høj grad vulgært glamrock band, helt nede på jorden og i stand til at fyre op for en fest. Ikke nok med at de både kan spille og stable en stemning på benene, bliver der også puffet til hinanden med blandt andet ”mor-jokes” samt størrelsen på hinandens manddom. De har en fed og sjov attitude, der tydeligt kommer frem, når de står på scene. Bassisten Lexxi Foxx, der konstant står og fixer det ene og det andet i hans lille håndholdte spejl, forsangeren Michael Starr og guitaristen Satchel, der står og driller hinanden, skaber på en eller anden måde en hyggelig stemning og og gejler både dem selv og publikum op.

I løbet af aftenen var der mange sjove påfund på scenen; et crewmember, der skulle ind med et mikrofonstativ blev mødt af Michael Starr og Satchel, der stod i vejen. En knækket fløjte resulterer i at trommeslageren Stix Zadina, ”som lærte at spille fløjte i fængslet”, pænt måtte spille fløjte til et akustisk nummer på iPhone, imens et crewmedlem holdt den op mod mikrofonen.

Lige før de skal spille sangen Girl From Oklahoma, hiver de en pige op, sætter hende på en stol alt imens forsangeren synger og kærtegner hende. Efter dette nummer gav de tilladelse til at samtlige tøser, der havde lyst, kunne komme op på scenen – dette endte med cirka 15 stykker på scenen; nogle dansede i baggrunden, mens andre gav lapdances og meget mere til forsangeren – en endte endda med at flashe kasser til hele Train, hvilket åbenbart ofte sker til Steel Panther koncerter, ifølge folk omkring mig.

Alle går af scenen – undtagen guitaristen, der giver en solo og kører igennem op til flere populære numre som: Breaking the Law, Run to the Hills og Iron Man, de mange numre fremfører han via guitar og stortromme, som han selv spiller på. Herefter kom de andre igen ind på scenen for at afslutte en fed og gennemført aften med endnu flere fede numre.

Steel Panther, Train
Foto: Sebastian Dammark

Se alle billederne HER