Tinderbox, TB16, Stemning
Foto: Lasse Lagoni

Tinderbox er i topform på den første dag

Dørene var knap åbnet, før publikum strømmede ind i Tusindårsskoven og gjorde klar til årets Tinderbox – og indenfor en lille time var pladsen befolket med mennesker, der havde slået sig ned på tæpper, jakker eller direkte på deres bagdel for at nyde dagens første koncert med Saybia, som var lige så skøn, hvis ikke mere, som den vi oplevede til Fredagsrock i Tivoli sidste fredag.

Hos Poplish er vi ikke helt sikre på, om pladsen er lige så stor, som den var sidste år, eller om der bare er flere mennesker til de to scener, der står i hver ende af pladsen. Det kan nu alligevel være ligemeget, da smilene var mange og temperaturen tårnhøj.

Vi drog derfor ud for at tjekke stemningen inden musikken gik igang.