Roskilde Festival melder udsolgt af partout-billetter

80.000 partout-billetter til årets Roskilde Festival er nu udsolgt. Et begrænset antal endagsbilletter er fortsat til salg til onsdag og torsdag.

Den enorme efterspørgsel på Roskilde Festivals udbud af musikalske oplevelser og otte dage lange fællesskab betyder, at 80.000 musikelskere nu har sikret sig billet til den fulde festivaloplevelse.

Dermed kan Roskilde Festival melde udsolgt af samtlige partout-billetter efter et historisk hurtigt billetsalg.

Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde siger:

“Det er fantastisk, at vi igen kan melde udsolgt før festivalen starter, og at vi tilmed kan gøre det endnu tidligere end sidste år. Det betyder, at 80.000 deltagere har valgt den fulde festivaloplevelse, hvor de bliver en del af et fællesskab gennem otte dage. Det er vi super glade for! Også fordi billetsalget er en indikation på, at Foreningen Roskilde Festival igen kan forvente at leve op til non-profit-formålet og donere et millionbeløb til velgørende formål efter festivalen.”

Den fulde festivaloplevelse favner i år mere end 180 koncerter fordelt på ni scener og masser af kunstprojekter, madoplevelser og et væld at aktiviteter, boformer og fællesskaber på festivalpladsens enorme campingby.

Cirka 16 % af partout-billetterne er i år solgt uden for Danmarks grænser, hvilket svarer til omkring 13.000 deltagere. Billetterne er solgt i 74 forskellige lande.

I de senere år har Roskilde Festival meldt udsolgt af partout-billetter i 2010, 2011, 2012, 2014 og 2015. Sidste år meldte Roskilde Festival udsolgt af partout-billetter den 9. juni.

Disclosure, Roskilde Festival 2015, RF15, Orange Scene
Foto: Lasse Lagoni

Fortsat få endagsbilletter til onsdag og torsdag

Det er fortsat muligt at opleve stemningen på festivalpladsen i år og navne som Red Hot Chili Peppers og PJ Harvey, hvis man sikrer sig en endagsbillet til dagene onsdag 29. juni eller torsdag 30. juni.

Endagsbilletter til fredag 1. juni og lørdag 2. juli er udsolgt.

Endagsbilletter koster 995 kroner (eksklusiv gebyr).

Pas på ugyldige billetter

Når Roskilde Festival er udsolgt, sælges der ofte billetter fra uofficielle steder – og oftest til overpriser. Hvis billetter stjæles eller mistes, kan billetnumrene gøres ugyldige. På denne måde kan svindlere forsøge at sælge billetter, som i virkeligheden er ugyldige.

Roskilde Festival kan ikke tjekke, om billetter, der er købt andre steder end hos officielle salgsstader, er gyldige. Alle interesserede opfordres derfor til udelukkende at købe endagsbilletter fra et officielt salgssted, før de bliver udsolgt. Eller at vente til næste år.

Ønsker man at sælge sin billet, kan man anvende servicen ‘Roskilde Festival Exchange’, der formidler køb og salg af udsolgte billetkategorier.

ILoveMakonnen, Roskilde Festival 2015, RF15, Apollo
Foto: Lasse Lagoni

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Poplish.dk
Poplish.dk
Poplish er drevet af en stor grad af frivillighed, ligesom vi er uafhængige af kunstnere og pladeselskabers økonomiske interesser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her