Juju Bell
Foto: Maria Amtoft

Juju Bell udgiver forførende sommersingle

Den københavnske sangerinde Juju Bell, aka Gerda Odgaard, skyder sommeren i gang med singlen »Itch« og annoncerer debutalbum til efteråret. »Itch« rammer gaden d. 17. juni og ledsages af en stemningsfuld musikvideo.

Universet er drømmende og graciøst men samtidig råt. Balancen mellem det kaotiske og det elegante udforskes gennem trommernes pulseren, det insisterende orgel og den smukke, svævende vokal. Det markante beat giver lyst til dans og nummerets forførende, rå stemning efterlader referencer til kunstnere som Lykke Li, PJ Harvey og Florence + the Machine.

Nummeret beskriver den frustration der opstår, hvis man over længere tid ikke har være tro mod sig selv, sine lyster og sine drømme. Om singlen udtaler Gerda: »Nummeret er skrevet i en periode hvor jeg følte dyb frustration over forskellige ting i mit liv. Det jeg ønskede med nummeret var at fange denne indestængte frustration og vildskab. Om det kom til at lyde lækkert og godt har sådan set været underordnet for mig. Bare vi fangede følelsen!«

Dette er desuden et centralt tema på det kommende Juju Bell-debutalbum, der i øjeblikker er under skabelse i samarbejde med producer Lasse Lyngbo der bl.a. har arbejdet med kunstnere som Lydmor, Freja Loeb og Vinnie Who.

Udgivelser:

1. single »Itch«: Release 17. juni
2. single »Howl«: Release 26. august
Album: Release 14. oktober
Releasekoncert: 15. oktober

Følg Juju Bell på Facebook HER.