Moses: “Andreas” – Lidt for ensformigt i længden

Moses: ”Andreas” går foråret i møde med en ny EP samt koncerter på bl.a. årets SPOT Festival i Århus. Duo’ens kommende EP med titlen ”Bærer Vi Hinanden” følger op på deres succesfulde debut-EP ”Tryghed Er Støj”, som udkom i september sidste år.

Duoen fik med førstesinglen ”Juveler”, fra forrige EP-udgivelse, bidt sig godt fast i folks musikalske bevidsthed, godt hjulpet på vej af airplay på P3, samt flotte anmeldelser og pæne ord med på vejen. Du kan bla. læse Poplish’s anmeldelse af debut-ep’en her.

Nu er duoen fra Odense så klar med en helt ny udgivelse, bestående af seks sange samt en særlig sammmenbinding af disse 6 sange, på en longplay version (hele EP’en som ét track). Første-singlen ‘Overvældende Menneske’, som er ude nu, byder på en duét med den unge R&B pop-sangerinde Ericka Jane, der ligesom Moses: ”Andreas” også debuterede i 2015.

Generelt rammer duo’en en bred spændvidde med denne EP. Fra den dystert klingende ‘Morgenfrost’ der er feat. rapperen Jooks, til skivens mere uptempo-skæring ‘Op Op Op’ – Sidstnævnte er i øvrigt undertegnedes favorit på EP’en.
Sangen ‘Op Op Op’ kommer som sang nr. 4 på ep’en og den er vitterligt et friskt opløftende pust, da sang 1-3 er ret ens i både opbygning og BPM (Beats per minut).
Sangen ‘Min Her’ er også en rigtig fin popmelodi, meget enkel opbygning, men en rigtig god, sød og fin sang.

Overordnet er der mange ligheder mellem duoens første EP’udgivelse og den netop udgivede ep; ‘Bærer Vi Hinanden’, men personligt synes jeg, at debut’en er noget bedre end denne udgivelse. Sangene og selve opbygningen af numrene bliver desværre lidt for ensformige og jeg har specifikt noteret mig, at trommerytmen på næsten alle tracks, er tangerende til at være ens – som om der er fundet en formel for, at dette underliggende trommespor er fedt, så det ligger vi som trommespor på hvert track og bygger på derfra.
Det er lidt ærgerligt, for duoen har masser talent, det beviste de på debut ep’en og ditto fra deres liveperformances.

Du kan indenfor de kommende dage opleve Moses: “Andreas” live, på disse spillesteder:
26. april – Ideal Bar, København (releasekoncert)
29. april – Spot Festival, Aarhus
30. april – Kulturmaskinen, Odense

Moses: "Andreas"

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Lasse Jakobsen
Lasse Jakobsen
Partner & Medejer af Poplish.dk - Disco-Funk Connoisseur

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Med ep'en ”Bærer Vi Hinanden”, viser Moses: ”Andreas” at de sagtens kan balancere imellem det storladne og pompøse, og det inderlige og nærværende - men der mangler nogle flere afstikkere, flow og tempo bliver desværre lidt for ensformigt i længden.Moses: "Andreas" - Lidt for ensformigt i længden