Moses: “Andreas” – Catchy elektronisk pop

Bag kunstnernavnet Moses: ”Andreas” står sangskriver og vokalist, Andreas Odbjerg, samt lyddesigner og producer Moses Fiella og med Birk Nevel, som co-producer, har de tilsammen skabt en cathcy elektronisk R&B pop EP, hvor Andreas’s intense og fængende vokal og dybtfølte tekster, er omdrejningspunkt for Moses Fiellas luftige og skarpe produktioner.

Duoen mødte hinanden i hjembyen Odense, i 2010, og med udgangspunkt i deres fælles passion for musik, udviklede de to gutter et nært venskab og flyttede senere sammen og i deres fælles lejlighed, skrev de den første ‘Moses: ”Andreas’ sang.

Drømmen tog fart

Det var dog ikke et projekt de umiddelbart gik videre med, før end Andreas mødte Shaka Loveless.
Han (Shaka) blev så begejstret for Andreas’ vokal og duoens demo-numre, at han tilbød at være med til at skrive sange til projektet. Yderligere satte han dem i forbindelse med sin trommeslager, Birk Nevel, som netop havde produceret for ‘Gregersen’, og med Birks indtræden som co-producer, og Shaka samt senere Xander Linnet som med-sangskriver, begyndte Moses: ”Andreas” for alvor, at blive til lidt mere end et hygge projekt for de to tidligere roomies.

Men selv med fornem deltagelse og inspiration fra velkendte kunstnere, i det danske musikliv, kører Moses: ”Andreas” umiskendeligt deres helt egen stil, og deres selverklærede elektroniske r&b-pop, stikker både tekstligt og tonalt, et spadestik dybere, end de nu-til-dags genkendelige pop-hitliste numre.

‘Tryghed Er Støj’

På drengenes netop udgivede EP, ‘Tryghed Er Støj’, er der dog til tider tilføjet lige lovlig meget ‘tydelig’ autotune på produktionen, og det er ret ærgerligt, for har man set, eller hørt Moses: “Andreas” live, så ved man, at sangeren (Andreas) har en virkelig flot stemme og en indlevelse som få, så jeg sidder med en følelse af, at jeg på EP’en får leveret en meget poleret version af, hvad Andreas’s egentlige potentiale er.
Tjek denne live-session

Moses: ”Andreas” nyeste single, ‘Ved Vi Vil Det Samme’ – Vil ved aller første lyt, helt sikkert sætte et smil på læben hos mange consol-spillere, med hang til Super Mario, da der i beatet lyder til at være samplet lidt lækkerier, fra en af spillets gennemgående sekvenser.
Tjek nummeret her.
Men singlen ‘Ved Vi Vil Det Samme’, er en ganske solid opfølger, til duoens aller første single, ‘Juveler’ – Der dog på trods af ep’ens udgivelse, med 5 nye numre, stadig står som deres indtil videre stærkste nummer.

Moses: ”Andreas” er ikke musik der fylder dansegulvene, men det kan til tider helt sikkert få det til at drive ned af væggene, for der er lagt sjæl og energi i sangene og det gennemgående tema er kærlighed og lyst.
Energien i Andreas’ stemme og de skarpe beats, er det der virkelig skinner igennem.

Hvis du kan lide Mont Oliver, Julias Moon eller Scarlet Pleasure og forestiller dig, at disse kunstnere synger på dansk – Så vil du altså også kunne lide Moses: “Andreas”.
Drengene har altså en ret sexet lyd – Vil du gå glip af det?

Hør og køb EP’en HER!

Trackliste:
1: Vi Kan Gå Op
2: Juveler
3: Ved Vi Vil Det samme
4: Jorden Skælver
5: Sig Farvel
6: Når Mørket Falder

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Lasse Jakobsen
Lasse Jakobsen
Partner & Medejer af Poplish.dk - Disco-Funk Connoisseur

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Moses: ”Andreas” - deres EP er god! Så enkelt kan det siges. Det er 6 gode sange, hvor du ikke behøver at skifte videre mellem numrene, alle sangene byder på en ny god tekst og et skarpt produceret beat.Moses: "Andreas" - Catchy elektronisk pop