Signe Trylle

Signe Trylle debuterer med soundtracket til dit følelsesliv

I fredags var Signe Trylle klar med singlen “Vil Du Være Sammen Med Mig” – første smagsprøve på debutalbummet “Livstegn” som udkommer til april.

Med en stemme der har lige dele power, nerve og skrøbelighed, en stemningsfuld hybrid af 80’er inspireret popfunk og et til tider Jenny Wilson-klingende lydunivers med vedkommende tekster der tør sætte ord på ‘den svære kærlighed’, leverer Signe Trylle dansksproget ørehængerpop der går lige i hjertekuglen.

Når stoltheden lusker ud ad bagdøren

På hendes første udspil “Vil Du Være Sammen Med Mig” – forløberen for debutalbummet “Livstegn”, der udkommer 15. april, tematiserer hun sårbarheden, de blotlagte følelser og den tomhed man kan stå tilbage med når en flamme (måske) er ved at brænde ud.

“Jeg tror det er de færreste der ikke har oplevet de langstrakte minutter, timer og døgn hvor man religiøst tjekker sin telefon i håbet om et svar eller et tegn fra én man elsker men som man samtidig er klar over, man er ved at miste. Den dér følelse af at stoltheden lusker ud ad bagdøren mens utilstrækkeligheden brænder sig fast i brystet”, forklarer Signe Trylle som allerede har gjort de ærlige, ind-til-benet tekster til sin signatur.

Se musikvideoen til “Vil Du Være Sammen Med Mig” her:

Releasekoncert i IdealBar

Mens Signe Trylle er et hidtil ubeskrevet blad på den danske musikscene blev kimen til hendes debut som soloartist allerede lagt i 80’erne, hvor hun og storebroderen Jacob, takket være deres far Gert Smedegaard som i årtier har været trommeslager for C.V. Jørgensen, fra en tidlig alder fik jamsessions og optrædener til familiefester ind under huden.

Meget vand er løbet i åen sidenhen: I efteråret 2015 signede Signe Trylle med ArtPeople og sammen med sin bror har hun brugt det sidste års tid på at indspille og producere al materialet til “Livstegn” i hans studie i Øst London. Jacob er ligeledes trommeslager i bandet når Signe Trylle spiller live henover foråret og sommeren startende med en releasekoncert i IdealBar den 15. april hvor “Livstegn” udkommer. Køb billet her

Følg Signe Trylle på Facebook og Instagram.

SigneTrylle_VilDuVaereSammenMedMig_3000px