The Rambling Vibes – Tænketank i øveren

Seks drenge satte sig efter adskillelige turnerer ned i øvelokalet. Det her er, hvad der kom ud af det.

Da jeg satte I Won’t Back Down på og lyttede til de første sekunder tænkte jeg mere på Dizzy Mizz Lizzy end noget andet… men vokalen ledte mig hurtigt på andre tanker; det var tydeligvis rock, jeg ikke havde hørt før, her er mere tale om fed garagerock! En lækker blanding af lidt rå stemme og ekstrem fed guitar.

Bandet The Rambling Vibes debuterede i 2014 med deres anmelderroste album kaldet The Ep, siden da har de turneret landet tyndt og derfor pga. tidsmangel helt udskudt produktionen af ny musik, efter en periode valgte de at indstille at turnere for en tid og istedet øge fokus på at fået produceret noget nyt. Dette har ført til en lang række numre, men endnu har kun enkelte set dagens lys og er blevet udgivet som seperate singler såsom I Won’t Back Down og flere er i vente i løbet af de kommende måneder.

Bandet udtaler: ”Vi fangede en masse gode øjeblikke i denne periode, men ikke noget der tålte eller behøvede at blive strakt henover en hel plade. Dette betyder dog ikke, at værdien af disse sange falder, tværtimod er det så koncentreret og essentielt i de få minutter hvert nummer strækker sig over, at det, for os, ville være tåbeligt ikke at dele det. Især ”I Won’t Back Down” er et no-bullshit nummer uden omsvøb eller tøven.”

Man kan kun håbe på, at de har mere af samme skuffe som I Won’t Back Down, da der i den grad er lagt op til, at der skal skråles med. Jeg er fan, og jeg er sikker på, at andre rockelskere vil blive det samme.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nikolaj Steen Gangelhoff Kjeldsen
Nikolaj Steen Gangelhoff Kjeldsen
Født og opvokset i Strandhuse, Kolding. Blev tidligt et rockhoved, og er det stadig!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Man kan kun håbe på, at de har mere af samme skuffe som I Won’t Back Down, da der i den grad er lagt op til, at der skal skråles med. Jeg er fan, og jeg er sikker på, at andre rockelskere vil blive det samme.The Rambling Vibes - Tænketank i øveren