The Rambling Vibes

The Rambling Vibes – Tænketank i øveren

Seks drenge satte sig efter adskillelige turnerer ned i øvelokalet. Det her er, hvad der kom ud af det.

Da jeg satte I Won’t Back Down på og lyttede til de første sekunder tænkte jeg mere på Dizzy Mizz Lizzy end noget andet… men vokalen ledte mig hurtigt på andre tanker; det var tydeligvis rock, jeg ikke havde hørt før, her er mere tale om fed garagerock! En lækker blanding af lidt rå stemme og ekstrem fed guitar.

Bandet The Rambling Vibes debuterede i 2014 med deres anmelderroste album kaldet The Ep, siden da har de turneret landet tyndt og derfor pga. tidsmangel helt udskudt produktionen af ny musik, efter en periode valgte de at indstille at turnere for en tid og istedet øge fokus på at fået produceret noget nyt. Dette har ført til en lang række numre, men endnu har kun enkelte set dagens lys og er blevet udgivet som seperate singler såsom I Won’t Back Down og flere er i vente i løbet af de kommende måneder.

Bandet udtaler: ”Vi fangede en masse gode øjeblikke i denne periode, men ikke noget der tålte eller behøvede at blive strakt henover en hel plade. Dette betyder dog ikke, at værdien af disse sange falder, tværtimod er det så koncentreret og essentielt i de få minutter hvert nummer strækker sig over, at det, for os, ville være tåbeligt ikke at dele det. Især ”I Won’t Back Down” er et no-bullshit nummer uden omsvøb eller tøven.”

Man kan kun håbe på, at de har mere af samme skuffe som I Won’t Back Down, da der i den grad er lagt op til, at der skal skråles med. Jeg er fan, og jeg er sikker på, at andre rockelskere vil blive det samme.