Kadie Elders musikvideo hitter verden over

Kadie Elder var tilbage i 2013 på de flestes læber, i forbindelse med at de udgav deres debut-EP, og samtidig samme år, spillede på Spot Festival, Roskilde Festival samt Berlin Music Week.

Nu er duoen snart tilbage, med deres opfølger til første EP, nemlig deres kommende EP, der får titlen ‘BOY’, som udkommer d. 15. januar 2016. Men allerede nu har drengene skabt en dundrende success, rundt omkring i verden.

Kadie Elder har nemlig igennem det sidste års tid skabt en del uventet succes på ny, fordi første single fra den kommende EP, ‘First Time He Kissed A Boy’, i slutningen af forrige uge, opnåede ikke mindre end 1 million views på YouTube – noget der er helt vildt, for sådan et endnu ukendt, men upcoming band.

Til sammenligning kan man se, at veletablerede bands som fx Julias Moon og Scarlet Pleasure, ikke er i nærheden af at have så mange video-streams på deres allerstørste hits.

‘First Time He Kissed A Boy’ har også ligget i rotation på både P3 og P4, men det er nu ikke det der har skabt hypen og interessen for musik videoen.

Videoen til ‘First Time He Kissed A Boy’ har været tilgængelig på YouTube, i et års tid, men omkring maj måned i år, eksploderede den pludselig og fik dagligt et sted mellem 5000-10.000 views om dagen.

Dette fortsatte og har stået på i nu knapt fire måneder, uden at drengene i bandet vidste hvad der helt præcist var sket, indtil de dog finder ud af, via kommentarer osv. på YouTube, at videoen er eksploderet i det homoseksuelle miljø – ikke kun i lille Danmark, men i det meste af hele verdenen.

Pludselig væltede det nemlig ind med kommentarer og views fra lande som Mexico, Brasilien, USA, England osv., og siden da har videoen spredt sig som ringe i vandet og bandet får dagligt beskeder, mails m.m. fra fans fra både ind- og udland.

Hvordan deres video helt præcist og så pludseligt blev et stort hit i homo-miljøet, er stadig en gåde, men bandet er godt klar over, at det kan skyldes titlen på sangen, samt selve videoen, men de ved endnu ikke hvordan det præcist skete.
Om det er en kendt udenlandsk blogger som har skrevet om dem eller lign. står stadig i det uvisse, men en ting er sikkert, bandet er i hvert fald utroligt taknemmelige for al den respons, som de dagligt får fra alle deres fans verden over.

Du kan se videoen her:

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Lasse Jakobsen
Lasse Jakobsen
Partner & Medejer af Poplish.dk - Disco-Funk Connoisseur

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her