Body Count, Copenhell
Foto: Sebastian Dammark

Body Count – Massakrérer Copenhell

Man skulle tro, at den 57-årige gamle gangster fra South Central, Ice-T, var ved at blive for gammel til det der med metal, men det var nu ikke tilfældet, da han gæstede Copenhells største scene med Body Count i torsdags. Fra gamle klassikkere, til fede indslag mellem sangene, og ikke mindst numre fra deres seneste plade, Manslaughter, var det en overordentlig veloplagt optræden, som det lettere fugtige publikum blev ført igennem.

Vejrguderne så dog smilende ned på metalfesten, mens Ice-T stilsikkert spredte sit budskab og tog publikum med på en tour de force gennem bagkataloget af vellydende musik. Deres gamle hit, “There Goes the  Neighbourhood”, var en stor oplevelse og fremviste bandet fra sin bedste side, med blærede soloer, guitartapping og sidst, men ikke mindst, en voldsom energiudladning, der smittede direkte af på publikum.

Body Count gik lidt tidligt af scenen, men fik da stadig forvildet sig ind på Helveti igen og efter at have fundet ud af, at der var unge mennesker mellem publikum, gjorde Ice-T sig selv til “onkel” for en ung fan på forreste række, og som en god onkel delte han ud af sin erfaring, og kom med visdomsordene: “Talk Shit, Get Shot”.

I det hele taget, har jeg stadig svært ved at finde ud af, hvor det godstog som ramte Refshaleøen, kom fra, og mine knytnæver er stadig i himmelflugt med begejstring over, hvor blæret en optræden jeg var vidne til.

Se Sebastian Dammarks fede billeder fra Copenhell 2015 HER