Body Count – Massakrérer Copenhell

Man skulle tro, at den 57-årige gamle gangster fra South Central, Ice-T, var ved at blive for gammel til det der med metal, men det var nu ikke tilfældet, da han gæstede Copenhells største scene med Body Count i torsdags. Fra gamle klassikkere, til fede indslag mellem sangene, og ikke mindst numre fra deres seneste plade, Manslaughter, var det en overordentlig veloplagt optræden, som det lettere fugtige publikum blev ført igennem.

Vejrguderne så dog smilende ned på metalfesten, mens Ice-T stilsikkert spredte sit budskab og tog publikum med på en tour de force gennem bagkataloget af vellydende musik. Deres gamle hit, “There Goes the  Neighbourhood”, var en stor oplevelse og fremviste bandet fra sin bedste side, med blærede soloer, guitartapping og sidst, men ikke mindst, en voldsom energiudladning, der smittede direkte af på publikum.

Body Count gik lidt tidligt af scenen, men fik da stadig forvildet sig ind på Helveti igen og efter at have fundet ud af, at der var unge mennesker mellem publikum, gjorde Ice-T sig selv til “onkel” for en ung fan på forreste række, og som en god onkel delte han ud af sin erfaring, og kom med visdomsordene: “Talk Shit, Get Shot”.

I det hele taget, har jeg stadig svært ved at finde ud af, hvor det godstog som ramte Refshaleøen, kom fra, og mine knytnæver er stadig i himmelflugt med begejstring over, hvor blæret en optræden jeg var vidne til.

Se Sebastian Dammarks fede billeder fra Copenhell 2015 HER

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Jonas Uri
Jonas Uri
Amatørmusiker og begejstret musiklytter gennem mere end 15 år. Hvis det har en rytme er jeg glad, hvis den er synkoperet, er jeg gladere. Spiller selv pop til rock. Hører rock til meget mørk metal. \m/

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Der var muligvis valg i Danmark i torsdags, men der er ét valg, som burde tages af alle mennesker, der elsker rock, metal og hiphop: Body Count skal ses, og det kan kun gå for langsomt.Body Count - Massakrérer Copenhell