Life of Agony – Solid start på Copenhell

Hades-scenen åbnede med et tordenskrald i torsdags, da en gruppe gamle kendinge dukkede op på scenen. Bandet jeg taler om, er selvfølgelig Life of Agony, som med deres alternative bud på trash metal kører på igen efter en række lange pauser.

Hvordan er det så, at se et af sine glemte barndomsidoler live? Det er ganske overbevisende, hvis ikke bare ultrafedt. Guitarerne kan stadig vrænge fede riffs ud, og sangene fra deres debutalbum River Runs Red har modstået tidens tand fremragende. Det er så gedigne scenemusikere, at man uden problemer bliver ført tilbage til en tid med dårlig hud og smertefulde refræner, og et øjebliks genfunden teenageangst gennemsyrer ens krop.

Men… det er stadig mere et nostalgitrip, end det er egentlig fremragende, og derfor er det svært, at genfinde den begejstring, som jeg havde for dem engang. Lidt for meget vand er løbet under broen, og Life of Agony har i hvert fald ikke genopfundet sig selv musikalsk i så drastisk en grad, som Mina Caputo, forsangeren for bandet, har gjort med sin kønsskifteoperation.

Man må sige, at Copenhell satser på rutinen til at sætte rammen for festivalen med to garvede bands til at åbne festen. Hvor Konkhra gæstede Pandæmonium samtidig med denne koncert, og derfor er det med et blødende hjerte, at jeg ikke kan sige, at det var en fantastisk koncert, men som startskud på en forrygende weekend i metallens navn, må det siges at være godkendt med overhøjde.

Se Sebastian Dammarks fede billeder fra Copenhell 2015 HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Jonas Uri
Jonas Uri
Amatørmusiker og begejstret musiklytter gennem mere end 15 år. Hvis det har en rytme er jeg glad, hvis den er synkoperet, er jeg gladere. Spiller selv pop til rock. Hører rock til meget mørk metal. \m/

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

En god gedigen omgang metal, men det når nok aldrig de samme højder, som dengang de var bedst.Life of Agony - Solid start på Copenhell