Citybois

Citybois – Det kan gå begge veje

De to teenagecharmører og damejægere Anton og Thor som under dette års X-Factor gjorde godt og grundigt opmærksom på sig selv og deres duo Citybois, har nu taget næste store skridt mod målet om at blive etablerede popstjerner.

I dag (tirsdag) skal de opvarme for One Direction på et udsolgt Casa Arena i Horsens og netop derfor kommer den nye single Purple Light nu. Og netop One Direction må de se som værende en kæmpe inspirationskilde på vejen mod førnævnte drøm. For de ved da om nogen hvordan man træder ud af X-Factor skyggen og ind i det blændende lys som stjerner på egne ben. Men tilbage til dét det hele handler om.

Vi har selv været med til at skrive nummeret. Og det er blevet sygt nice – vi glæder os til at spille det for publikum. Vi håber, at folk synes lige så godt om det, som vi gør”.

Purple Light er ligesom sin forgænger Things We Do et smooth R&B/Pop nummer som tydeligt afspejler drengenes begejstring for grupper som Scarlet Pleasure og Julias Moon. Forskellen er dog bare, at det denne gang ikke er førstnævnte trio der har skrevet og produceret nummeret, men derimod er den skrevet af Citybois selv. Men hvem af de to der virkelig har talentet det kan man ikke diskutere ret længe.

Anton leverer en præstation på vokalen som er et godt stykke over middel og hans stemme kan virkelig fange lytteren sammen med det catchy beat som producerteamet Providers har lavet.  Thor derimod halter stadig efter sin partner in crime og hans stemme trænger stadig til en portion positiv udvikling og træning. Men man kan samtidig ikke lade vær med at give cadeau for, at de har formået at lave et enkelt og dog stadig iørefaldende nummer som folk kan synge med på og danse til sommeren igennem.

Hvorvidt Citybois kan klare sig på den lange bane, og ramme andre end blot piger på højst 13 år, er stadig et stort spørgsmålstegn. Svaret skal dog nok findes på deres kommende EP som efter sigende rammer landet senere på året.

Støt Citybois ved at købe musikken HER

Citybois