SHE
SHE

She – Ny single på gaden

Michael Eberhard og Patrick Møller har netop udgivet singlen, Fade Away, under navnet, She. Ringer klokkerne ikke når du hører navnene, Patrick og Michael, så fortvivl ej – Du kan glæde dig over at have noget ganske godt i vente.

Sidste år udgav Patrick EPen THAT.S.Y under navnet, Baba Ganoush. Michael har huseret under navnet, DOUSED. Tidligere har Michael og Patrick lavet enkelte numre i fællesskab, men nu har de indledt et mere koncentreret partnerskab. Målet er fejring af forskelligheden i musikken, præcis som forskelligheden hos det kvindelige køn – derfor navnet, She.

Ingen hemmelighed at jeg sidste år blev enormt begejstret for Patricks debut EP, THAT.S.Y., og kvitterede med top anmeldelse. Netop af samme grund har jeg også set frem til udgivelsen af denne single. Duoen beskriver selv deres musik som up-tempo og dansevenlig musik. Vi har dog stadig resten af albummet tilgode, og derfor må vi tage de to unge fyres ord for gode vare. På nummeret, Fade Away, er den Århusianske sangerinde Lyyn også medvirkende, og hun gør det ganske glimrende.

Både video og nummeret Fade Away er netop udkommet. I kan høre med i videoen nedenunder og derudover på både iTunes, Spotify, Soundcloud, Deezer, Google Play og Amazon Music. Videoen er lavet i samarbejde med Benjamin Lund Nielsen og Andreas Gram Friedrichsen, hvor Benjamin har stået bag kameraet og Andreas foran.