Baba Ganoush – T H A T. S. Y ******

patrick møller close up

Elektronisk musik som kærtegner dine øre med en blid forårsbrise.

https://babaganoush.bandcamp.com/album/t-h-a-t-s-y

Album anmeldelse kommer I forbindelse med udgivelsen og sådan skal det være. Men har vi misset en ny, for de fleste, ukendt DK kunstner med enormt potentiale vil vi dog gøre en undtagelse. Albummet er  6 måneder gammelt og desværre har  Poplish og  Baba Ganoush´ veje først krydset hinanden denne uge. Vi ville gerne have kunnet give dette album lidt medvind i forbindelse med udgivelsen. Det er ikke muligt nu, men da vi synes der er tale om virkelig høj kvalitet skal I ikke snydes for dette elektroniske chillstep album i særklasse.

Fantastisk himmelske beats og der er feel good vibes for resten af sommeren på dette album.  Chillstep . Det er som om Baba Ganoush med eftertænksomme penselstrøg maler en verden i harmoni ! Det er ligefør man fristes til at aflyse en planlagt ferie på Goa, hvis der blevet lovet godt vejr i DK og Baba Ganoush kunne være sommerens indre soundtrack – ingen bekymringer eller stress.

Tidligere lavet et hæderligt remix af Justin Timberlake´ My Love og et nummer i samarbejde med T.A.I.T  (der også er en Århusiansk kunstner) Lost Brooklyn Love -> https://soundcloud.com/babaganoushmusic/baba-t-a-i-t-lost-brooklyn

Lyden er nogenlunde den samme men personligt synes jeg Baba Ganoush og hans kompagnoner har udvikler sig kolossalt og lyden er blevet virkelig international. Dette er et feel good album!

Fra Poplish vil vi fremhæve albummet som helhed og alle sangene fortjener credit ! Sangene med andre kunstnere som Karl William og Gaïa/Fønix fungerer desuden rigtig godt.

Baba Ganoush kan findes på SoundCloud

https://soundcloud.com/babaganoushmusic

 Baba Ganoush cover THATSY

Tracklist.

  1.  Lost Love
  2. I Got ill ft. Karl William
  3. Calm
  4. So much More
  5. T H A T. S. Y
  6. Flying In ft. Gaïa
  7. BRNTP ft. Gaïa

Anmelder: Mikael Schneider (6/6 stjerner)

mikael@poplish.dk

 

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img