Baba Ganoush – T H A T. S. Y ******

patrick møller close up

Elektronisk musik som kærtegner dine øre med en blid forårsbrise.

https://babaganoush.bandcamp.com/album/t-h-a-t-s-y

Album anmeldelse kommer I forbindelse med udgivelsen og sådan skal det være. Men har vi misset en ny, for de fleste, ukendt DK kunstner med enormt potentiale vil vi dog gøre en undtagelse. Albummet er  6 måneder gammelt og desværre har  Poplish og  Baba Ganoush´ veje først krydset hinanden denne uge. Vi ville gerne have kunnet give dette album lidt medvind i forbindelse med udgivelsen. Det er ikke muligt nu, men da vi synes der er tale om virkelig høj kvalitet skal I ikke snydes for dette elektroniske chillstep album i særklasse.

Fantastisk himmelske beats og der er feel good vibes for resten af sommeren på dette album.  Chillstep . Det er som om Baba Ganoush med eftertænksomme penselstrøg maler en verden i harmoni ! Det er ligefør man fristes til at aflyse en planlagt ferie på Goa, hvis der blevet lovet godt vejr i DK og Baba Ganoush kunne være sommerens indre soundtrack – ingen bekymringer eller stress.

Tidligere lavet et hæderligt remix af Justin Timberlake´ My Love og et nummer i samarbejde med T.A.I.T  (der også er en Århusiansk kunstner) Lost Brooklyn Love -> https://soundcloud.com/babaganoushmusic/baba-t-a-i-t-lost-brooklyn

Lyden er nogenlunde den samme men personligt synes jeg Baba Ganoush og hans kompagnoner har udvikler sig kolossalt og lyden er blevet virkelig international. Dette er et feel good album!

Fra Poplish vil vi fremhæve albummet som helhed og alle sangene fortjener credit ! Sangene med andre kunstnere som Karl William og Gaïa/Fønix fungerer desuden rigtig godt.

Baba Ganoush kan findes på SoundCloud

https://soundcloud.com/babaganoushmusic

 Baba Ganoush cover THATSY

Tracklist.

  1.  Lost Love
  2. I Got ill ft. Karl William
  3. Calm
  4. So much More
  5. T H A T. S. Y
  6. Flying In ft. Gaïa
  7. BRNTP ft. Gaïa

Anmelder: Mikael Schneider (6/6 stjerner)

mikael@poplish.dk