Scarlet Pleasure – Under The Palm Trees

De tre unge fyre Emil Golls, Joachim Dencker og Alexander Malone fra Scarlet Pleasure har været i studiet igen og smedet. Jernet er stadig varmt fra singlen ”Windy” fra februar i år der og er fulgt op med endnu et sommernummer.  ”Windy” har været ugens uundgåelige på P3 er igen er der lagt op til en ørehænger.

Scarlet Pleasures lyd får tankerne hen mod old school soul og der kan drages paralleller til 90ernes RnB, hvor sexuelle undertoner ligger tungt i luften – alt sammen med et ungt unikt moderne touch. “Under The Palm Trees” er ingen undtagelse.

Bandet har i år bl.a. optrådt på Spot festivalen i Århus og DISTORTION i København samt flere udsolgte club koncerter. Tidligere har Scarlet Pleasure fyldt Idealbar og derfor giver de koncert i Lille Vega den 26 juni hvor Poplish virkelig ser frem til at opleve lyden live på det intime spillested. De kommende måneder vil Scarlet Pleasure derudover kunne opleves på Smukfest, Danmarks Grimmeste og Nibe Festival. Poplish vil ligeledes være til koncerten på Smukfest og ser frem til sommerlyd i smukke omgivelser.

 

diverse links til streaming

Spotify: http://goo.gl/SIAm2X

iTunes: http://goo.gl/kNBWYI

WIMP: http://goo.gl/T3Hiai

TDC Play: http://goo.gl/scb0gS

Rdio: http://goo.gl/W97ZUX

Deezer: http://goo.gl/10wFy2

Scarlet Pleasure Under The Palm Trees
anmelder: Mikael Schneider (5/6 stjerner)
mikael@poplish.dk