Østkyst Hustlers, Fermaten
Foto: Eskil J. Nielsen-Ferreira

Østkyst Hustlers – Gamle Drengerøve hitter stadig

Det eneste, der har ændret sig ved Østkyst Hustlers, er deres alder. Den charme og energi, de retter imod publikum, er der i hvert fald stadig.

Østkyst Hustlers spillede fredag aften på Fermaten i Herning. Med sig havde de Grønlund til at varme publikum op – et glimrende valg, da det absolut lykkedes for dem med deres Rap ’n’ roll.
Den spændte skare bestod af folk i alle aldre, lige fra konfirmander til folk, der kunne have været deres forældre.

Østkyst Hustlers består af Nikolaj Peyk, Jazzy H, Bossy Bo, som tilbage i 1995 indtog Danmark med deres jazzede hip hop-nummer Verdens længste rap. Nummeret har jubilæum i år, og for at fejre det, har de valgt at tage på turné.

Drengene er præcis, som da de startede, kun udseendet og alderen er en anden. Når du ser Østkyst Hustlers på scenen, er det nøjagtigt det samme som i 1995. De hopper, danser hustlerstilen og fanger publikum. Hvis du kunne lide dem dengang, så kan du helt sikker stadig!

Fredag aften overtog de scenen iført store hiphop trøjer; det varede ikke længe, før der blev kastet trusser og bh’er op på scenen, som hurtigt blev brugt til unik udsmykning af bandets instrumenter. Hele aftenen bød på nostalgi med de gamle numre, såsom Han får for lidt, Håbløs og Penge ind på torsdag bakket op af publikums skrålen.

De 3 fyre og bandet var som ét legeme på scenen. De fyrede den af fuldstændig, som de gjorde det i 90’erne!

Det er ikke mange i 40’erne, der kan prale af at kunne få unge såvel som gamle til at synge med på deres sange. Østkyst Hustlers formåede i stor stil at vise, at de er nogle gamle drenge med krudt i røven, som stadig forstår at fyre den max af og holde et brag af en fest – med eller uden trusser.

 

Se hele Eskil J. Nielsen-Ferreiras galleri fra koncerten HER