Scarlet Pleasure, Vega, Store Vega
Foto: Martin Kleisberg

Scarlet Pleasure – Lækkert pop og teenagefest i Store VEGA

Der er sket meget, siden den unge R&B-trio for et år siden spillede til en lejlighedsfest på Refshaleøen. I går forvandlede de Store VEGA til et kæmpe teenageværelse med sølvtema og skrigende piger. På balkonens siddepladser var klientellet dog overraskende broget, og som frontfiguren, Emil Goll, konstaterede, tiltrækker de alle generationer lige fra 14-årsalderen.

”Jeg ved ikke med jer drenge. Men jeg får fucking kuldegysninger af det her,” sagde forsangeren, da koncerten begyndte efter halvanden times opvarmning. Der er ikke nogen tvivl om, at drengene på scenen ikke var de eneste, der havde kuldegysninger. Den kække trio havde både styr på deres koreografi, musik og sang, og så var der en fin kontakt til det skrigende publikum, der greb enhver chance for at røre ved Emil Goll, når han klappede de forreste rækker i hænderne.

Det kan godt være, at de deler mange fans med X Factor duoen, Citybois, men de har en vis modenhed, der også får tilskuerne over 30 til at smile og rokke med. Men det var ikke dem, der skreg, når publikum blev spurgt: ”Er i liderlige?! Vi er fucking liderlige her på scenen.”

Som en herre blandt publikum sagde: ”Det er god pop, men jeg ville aldrig stå nede foran og danse med.”

Et stykke inde i koncerten gik der rock og røgkanoner i de unge drenge. En drøm der gik i opfyldelse, som forsangeren sagde efter en vellykket guitarsolo. De kom godt rundt i deres begrænsede udvalg af sange, men havde også et godt 90’er hit med – Say my name med Destiny’s Child. ”A blast from the past, der stadigvæk holder,” som Emil Goll sagde. ”Vores musik er futuremusik, det holder også i 2080,” fastslog han.

Da bandet forlod scenen første gang, manglede de stadigvæk at spille hittet, Under the palm trees. Og efter få minutters klap, råben og skrigen kom de igen på scenen. Emil Goll nu i bar mave og en åben denimjakke, der erstattede sølvjakken, som under det meste af koncerten fungerede som en rekvisit i de rytmiske dansemoves. Med solbriller på og en flaske champagne i hånden, der selvfølgelig skulle poppes udover publikum, afsluttede Scarlet Pleasure en times soul-pop på toppen.