Suspekt, Godset
Foto: Lasse Lagoni

Suspekt er i gang med deres tour – DU kan vinde billetter til hjemmebanen

I den netop overståede weekend tog SUSPEKT hul på anden del af deres Danmarkstour med albummet ’V’ – og allerede nu meldes der om udsolgt flere steder.

Suspekts seneste album ‘V’ udkom i september og fik en meget varm modtagelse af publikum såvel som af de danske kritikere, og blev fulgt op af en turné rundt i hele landet. Og nu er drengene gået i gang med anden del af touren.

Drengene fra Albertslund havde et travlt og succesfuldt 2014, da de startede året med stor international anerkendelse i form af en Grammy Nominering for deres arbejde på Kendrick Lamar albummet, Good Kid, M.A.A.D City. Herefter indspillede de deres album ”V” i LA, væltede Grøn Koncert henover sommeren med deres energiske show og var i efteråret landet rundt med første del af deres tour.

Suspekt påbegyndte i weekenden anden del af touren og er du i tvivl om hvad du kan opleve, ja så bare spørg drengene selv:

“Man kan forvente sig at blive rusket rigtig godt og grundig rundt i røvhullet. Vi har efterhånden fået banket et langt og intenst sæt sammen af gamle slagere og nye bangers, så vi ville blive overrasket hvis nogle gik derfra og følte sig snydt!

Vores mentalitet er holdånd og når vi spiller er det sammen med alle til koncerten! Vi spiller ikke for folk, men med folk. Hvis man ikke har været til en Suspekt koncert før, tror jeg man vil blive overrasket over familiefølelsen, stemningen og intensiteten.

Vi ser os selv som Tyskland til VM, vi er et stort sammenhold med en fantastisk spilleglæde. Vi kommer altid og spiller koncert som om det var den sidste.”

Du kan vinde billetter til hjemmebanen

Vi har været så heldige at få fingre i to billetter til Suspekts koncert i Albertslund, hvor de spiller på Forbrændingen fredag d. 24. april. Disse billetter har du chancen for at vinde.

Det eneste du skal gøre er, at deltage i konkurrencen via vores Facebookside, hvor du blot skal tagge vedkommende, som du gerne vil dele koncerten med, i kommentarfeltet lige HER.

Vinderen trækkes fredag d. 17. april, så hold øje med din indbakke på Facebook den dag. 🙂

Den heldige vinder modtager ligeledes et eksemplar af Suspekts seneste album ‘V’.

 

Den resterende tour ser således ud: 

Tor. 26. marts:  Sønderborg, Sønderborghus
Fre. 27. marts:  Vejle Musikteater
Lør. 28. marts:  Holstebro, Musikteatret

Tor. 9.   april:    Odense, Magasinet
Fre. 10. april:    Viborg, Paletten
Lør. 11. april:    Aarhus, Train

Fre. 17. april:    København, Store Vega – UDSOLGT
Lør. 18. april:    Holbæk, Elværket

Fre. 24. april:    Albertslund, Forbrændingen – EKSTRA
Lør. 25. april:    Albertslund, Forbrændingen –  UDSOLGT

Tor. 30. april:    Esbjerg, Tobakken
Fre. 1. maj:       Aalborg, Skråen
Lør. 2. maj:       Grenå, Pavillonen